skip to Main Content

Zere poot bij de hond

Petplan EHBO: lees wat u kunt doen als uw hond een zere poot heeft

Een zere poot bij een hond kan verschillende oorzaken hebben. Uw hond kan zijn poot bijvoorbeeld gestoten hebben of op een scherp voorwerp hebben gestaan. Wanneer u een scherf, takje of doorn ziet zitten dan kunt u dat het beste meteen verwijderen. Maak het pootje vervolgens schoon door het te weken in een Biotex groen- of sodabadje.

Zit het scherpe voorwerp echter diep in de poot of lukt het u niet om het voorwerp veilig te verwijderen omdat uw hond niet meewerkt? Dan kunt u het het beste even na laten kijken door uw dierenarts.

PRIMARY-DOG-401

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan