Petplan strooit met CADEAUS…. 

Petplan Nederland bestaat 10 jaar! En dat vieren we graag met u! Lees hier alles over uw welkomstcadeaus!

Spetterende CADEAUS!

U heeft onlangs een Puppyverzekering afgesloten. Een goede beslissing: zo profiteert u een hondenleven lang van de lage instappremie en krijgt uw pup een polis met optimale dekking. Graag verrassen wij u met maar liefst 3 cadeaus!

CADEAU: voucher 25 euro

Bij uw polisblad heeft u een (digitale) voucher ontvangen. Deze voucher kunt u bij uw dierenarts besteden aan (dieet)voeding of preventieve zorg (vaccinaties, ontworming).

U kunt de voucher tot 31 december 2016 verzilveren bij uw dierenarts. Reken eerst zelf het bedrag af bij uw dierenarts en stuur de originele factuur met voucher mee met uw declaratie. U kunt de voucher eenmalig declareren.

Cadeau: jaarabonnement op Hart voor Dieren t.w.v. 39,50

Als dierenliefhebber kunt u nu een jaar lang uw hart ophalen met een jaarabonnement op Hart voor Dieren. In het magazine leest u alles over huisdieren, wildlife, onderzoeken, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde en nog veel meer.

Let op: het abonnement loopt na een jaar vanzelf af. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

Petplan: complete zorg en uitgebreide dekking!

Met een Petplan huisdierenverzekering is uw huisdier optimaal verzekerd. Ook bieden wij u optimaal gemak. Onze klanten geven ons niet voor niets een 8! 

Complete zorg en uitgebreide dekking voor uw pup

Met Petplan kiest u voor de meest complete puppyverzekering. Met uitgebreide vergoedingen. De pakketten zijn professioneel samengesteld door de dierenarts. Daarom zijn ze zo uitgebreid.

U kunt kiezen uit 3 pakketten en 3 aanvullende verzekeringen. Want iedere pup is immers uniek. En heeft gepaste zorg nodig.

Petplan vergoedt ruim 1.000 verschillende operaties voor de hond vanaf het BASIS Pakket. Zo heeft u voor uw pup dekking voor o.a. gebroken poot • knieaandoening • heupen en ellebogen tot 15 kg • blaasontsteking • oog/oorontsteking • maagdraaiing/torsie • diarree • artrose • longontsteking • hartklachten • bloedvergiftiging • huidallergie.

Optimaal gemak voor uzelf

Naast optimale zorg voor uw pup, maakt Petplan de administratieve en financiële afhandeling voor u zo makkelijk mogelijk. Zodat u uw aandacht kunt richten op uw zieke of gewonde pup. Wij zijn zelf ook dierenliefhebbers. En begrijpen uw zorg.

Declareren met een Petplan huisdierenverzekering is snel en eenvoudig. U kunt kiezen uit de unieke declaratieservice, (gratis) online declareren of via de post. De unieke declaratieservice houdt in dat u de dierenartsrekening niet meer hoeft voor te schieten.

Lees de voorwaarden eerst en kijk op de Petplan dierenartsfinder of uw kliniek deze service biedt.

40 jaar wereldwijde ervaring
complete zorg & uitgebreide dekking
snel en makkelijk declareren
altijd contact met een dierenspecialist
niet meer afrekenen bij de dierenarts
Waarom Petplan?PetplanProteqOhra
1. Wereldwijde marktleidervinkkruisjekruisje
2. Unieke declaratieservicevinkkruisjekruisje
3. Klantencontact met dierenspecialistvinkkruisjekruisje
4. Aantal jaar wereldwijde ervaring4000
5. Klanttevredenheid8.17.67.6

Over Petplan

Petplan is de nr. 1 huisdierenverzekering met bijna 40 jaar wereldwijde ervaring. Onze pakketten zijn met de grootste zorg samengesteld op basis van jarenlange ervaring. Heeft u een vraag, dan kunt u erop rekenen dat u altijd door een huisdierenexpert te woord wordt gestaan. Onze medewerkers hebben een diergeneeskundige achtergrond en zijn zelf ook dierenliefhebbers! Inmiddels zijn er zo’n 1.500.000 huisdieren bij Petplan verzekerd!

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo’n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.
 
 

Petplan Hond

Een EXTRA CADEAU voor de allerkleinsten!

Petplan stimuleert jong verzekeren. Daarom krijgt u van ons een extra cadeau: een Puppybox t.w.v. 50 euro!