skip to Main Content

Voorkom hoge dierenartskosten voor uw pup

Sluit een huisdierenverzekering af voor uw pup

Voorkom hoge dierenartskosten voor uw pup

Diergeneeskunde wordt steeds beter. En dus kan de dierenarts ook heel veel betekenen voor uw hond in geval van (chronische) ziekte of een ongeval. De kosten van de dierenarts kunnen alleen erg hoog oplopen. Met een huisdierenverzekering voorkomt u dit.

Als u uw puppy al jong verzekert, bent u verzekerd van een levenslange dekking van diverse aandoeningen. Immers, als u uw pup verzekert als deze gezond is, worden er geen uitsluitingsclausules opgenomen. En is uw pup gedurende zijn hele leven goed verzekerd.

Wat is een huisdierenverzekering precies?

Een huisdierenverzekering dekt de meeste kosten voor ziekte en ongeval. Bekijk het filmpje voor meer informatie over de Petplan huisdierenverzekering.

[/su_column]

Gezonde huisdieren leven langer

Uw pup maakt vaak deel uit van het gezin. Daar wilt u goed voor kunnen zorgen. Naast goede voeding, regelmatige beweging, is het verstandig om regelmatig een check up bij de dierenarts te laten doen. En het is fijn als u uw geliefde viervoeter de medische zorg kunt bieden die hij nodig heeft.

Petplan helpt u graag

Een zieke hond is al vervelend genoeg. Dat begrijpen wij bij Petplan maar al te goed: bij ons werken gediplomeerde dierenartsassistentes en bovendien zijn wij zijn zelf ook allemaal trotse huisdierbezitters. Bovendien helpt Petplan al bijna 40 jaar wereldwijd huisdiereneigenaren. Wij weten dus waarover we praten. En u kunt ons altijd uw vragen stellen.

Bij ons kunt u gratis online uw declaraties indienen. De declaraties handelen we binnen 10 werkdagen af. U heeft uw geld dus snel weer terug. Zo kunt u zich volledig richten op uw zieke of gewonde huisdier, zonder u zorgen te maken om de financiële afhandeling.

Sluit nu af voor uw pup

PRIMARY-DOG-401
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan