Voorkom hoge dierenartskosten voor uw pup

Sluit een huisdierenverzekering af voor uw pup

Voorkom hoge dierenartskosten voor uw pup

Diergeneeskunde wordt steeds beter. En dus kan de dierenarts ook heel veel betekenen voor uw hond in geval van (chronische) ziekte of een ongeval. De kosten van de dierenarts kunnen alleen erg hoog oplopen. Met een huisdierenverzekering voorkomt u dit.

Als u uw puppy al jong verzekert, bent u verzekerd van een levenslange dekking van diverse aandoeningen. Immers, als u uw pup verzekert als deze gezond is, worden er geen uitsluitingsclausules opgenomen. En is uw pup gedurende zijn hele leven goed verzekerd.

Wat is een huisdierenverzekering precies?

Een huisdierenverzekering dekt de meeste kosten voor ziekte en ongeval. Bekijk het filmpje voor meer informatie over de Petplan huisdierenverzekering.

[/su_column]

Gezonde huisdieren leven langer

Uw pup maakt vaak deel uit van het gezin. Daar wilt u goed voor kunnen zorgen. Naast goede voeding, regelmatige beweging, is het verstandig om regelmatig een check up bij de dierenarts te laten doen. En het is fijn als u uw geliefde viervoeter de medische zorg kunt bieden die hij nodig heeft.

Petplan helpt u graag

Een zieke hond is al vervelend genoeg. Dat begrijpen wij bij Petplan maar al te goed: bij ons werken gediplomeerde dierenartsassistentes en bovendien zijn wij zijn zelf ook allemaal trotse huisdierbezitters. Bovendien helpt Petplan al bijna 40 jaar wereldwijd huisdiereneigenaren. Wij weten dus waarover we praten. En u kunt ons altijd uw vragen stellen.

Bij ons kunt u gratis online uw declaraties indienen. De declaraties handelen we binnen 10 werkdagen af. U heeft uw geld dus snel weer terug. Zo kunt u zich volledig richten op uw zieke of gewonde huisdier, zonder u zorgen te maken om de financiële afhandeling.

Sluit nu af voor uw pup

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.