skip to Main Content

Verzeker uw hond als deze gezond is

Het klinkt gek, maar het levert veel voordelen op!

Inmiddels is uw pup uitgegroeid tot een volwassen hond. Hopelijk blaakt uw jonge hond van de gezondheid. Een goed moment om een huisdierenverzekering af te sluiten.

Dat klinkt misschien wat vreemd, maar als u uw hond verzekert nu deze nog gezond is, worden er geen uitsluitingsclausules in uw polis opgenomen. En is uw hond optimaal verzekerd.

In tegenstelling tot uw eigen zorgverzekering, is een huisdierenverzekering een schadeverzekering die enkel onvoorziene kosten dekt. Dus als uw huisdier eenmaal een (chronische) aandoening heeft, kan deze niet meer worden verzekerd.

Petplan biedt 3 verschillende pakketten voor uw hond. Kijk welk pakket het beste bij uw hond past.

Verzeker je hond als deze gezond is!
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan