skip to Main Content

Verlamming bij de hond

EHBO: wat moet u doen als uw hond verlammingsverschijnselen vertoont?

Verlamming van uw hond kan vele verschillende oorzaken hebben. Een hernia, gebroken rug of dwarslaesie zijn maar een paar voorbeelden.

Altijd spoed

Wanneer u verlammingsverschijnselen bij uw hond ziet, dus wanneer het dier één of meer lichaamsdelen niet meer kan bewegen, moet u direct contact opnemen met uw dierenarts. Probeer uw hond voorzichtig op te tillen en te vervoeren en bel uw dierenarts dat u eraan komt. Probeer er voor te zorgen dat uw hond onderweg naar de dierenarts zo min mogelijk beweegt.

Brandwond hond

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan