skip to Main Content

Petplan huisdierenverzekering

>

Waarom Petplan?
Wereldwijde marktleider
100% focus op huisdieren
Productontwikkeling samen met dierenarts
Klantcontact met dierenspecialisten
Heupen & ellebogen meeverzekerd
Medicatie chronische aandoeningen
Europa dekking
Fysio- en gedragtherapie
Vergelijking op basis van het BASIS pakket
Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Mevrouw van Tuyll, Tiel
Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Diana Bakker
Teddy

Ik heb heel goede ervaringen met Petplan! Mijn hondje begon toen zij 8 maanden oud was ineens haar rechterpootje vreemd neer te zetten. Dus naar de dierenarts deze constateerde een loszittende knieschijf (patella luxatie) en zij werd doorverwezen naar de orthopeed in Amsterdam. Wat een schrik haar beide knietjes zijn niet in orde en haar rechter was zo erg dat zij zsm geopereerd moest worden. Gelukkig is de operatie goed geslaagd en Petplan heeft alles vergoed zodat ik mij volledig op het herstel van Teddy kon richten, ik had al zorgen genoeg.

€ 1040,- vergoed

Mevrouw Persenaire, Goes
Jerry

Op Tweede Kerstdag ging onze Jerry naar buiten, hij is het liefst de hele dag buiten. Echter na tien minuten stond hij alweer voor de deur. Gewond aan zijn oogje. Ik ben direct naar onze dierenarts gegaan waar het eerst mee leek te vallen. Toch werden wij gelijk doorgestuurd naar een oogspecialist in Roosendaal. Een eind rijden vanaf Almere maar voor onze kat hebben we alles over.

Daar aangekomen bleek Jerry een oogbalperforatie te hebben. Waarschijnlijk heeft hij gevochten en is er een nagel van een andere kat door het oog gegaan. Een operatie volgde en daarna bench rust en een kap om zijn kopje. Op zes februari gaan we voor controle en het ziet er naar uit dat het oogje behouden kan worden. De pupil zit niet meer helemaal in het midden maar dat is een schoonheidsfoutje. Gelukkig is Jerry goed verzekerd en is er een bedrag van 640 euro uitgekeerd. Tot nu toe want de behandeling is natuurlijk nog niet helemaal klaar.

€ 640,- vergoed

Meneer Bouquet, Almere

Bereken uw premie

Indien uw huisdier een kruising is, vermeld dan het ras waar uw huisdier het meest op lijkt.

Geboortedatum

Uw postcode

 
Klanttevredenheid petplan

Met Petplan kiest u voor de meest complete huisdierenverzekering.

Dat verdient uw huisdier toch ook? Petplan is ’s werelds grootste huisdierenverzekeraar met 40 jaar ervaring. Bij Petplan staat optimale zorg voor uw huisdier op nummer één. Wij zijn niet voor niets de specialist op het gebied van huisdierenverzekeringen. Dat merkt u ook als u ons belt. Onze deskundige medewerkers hebben vrijwel allemaal in een dierenkliniek gewerkt en hebben zelf ook huisdieren. Wij begrijpen uw zorg.

Deskundig samengestelde pakketten:

verzekerd tegen ongeval en ziekte
optimale zorg en uitgebreide pakketten
preventieve zorg mee te verzekeren (inentingen, vlooienmiddelen)

Optimaal gemak:

gratis online declareren
bij veel dierenartsen hoeft u de rekening niet zelf voor te schieten
snelle afhandeling declaraties
telefonisch contact altijd met gespecialiseerde medewerkers met verstand van dieren
1

Voorkom hoge dierenartskosten

Diergeneeskunde wordt steeds beter. Hierdoor kunnen onze huisdieren langer leven. Helaas brengt dit voor u wel vaak hele hoge dierenartskosten met zich mee.
Met een huisdierenverzekering biedt u uw huisdier optimale zorg in geval van ziekte en ongeval. En voorkomt u financiële tegenvallers.

2

Kies de dekking die bij u past

Iedere situatie is weer anders. Petplan biedt u daarom de keuze uit 3 verschillende pakketten: BASIS, PLUS en TOTAAL. Bij Petplan kunt u kiezen uit 3 verschillende pakketten afhankelijk van uw situatie. Daarnaast kunt u kiezen voor 3 aanvullende verzekeringsmodules. Bekijk hier de vergoedingen per pakket.

3

Sluit uw huisdieren-verzekering af

Op deze site kunt u zelf online uw huisdierenverzekering afsluiten. Sluit online heel eenvoudig uw huisdierenverzekering af.
Of bel ons op 020 – 72 20 230 (werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur). Tip: Indien u ervoor kiest om de jaarpremie ineens te betalen, krijgt u van ons 5% van de jaarpremie cadeau!

4

Petplan schiet de rekening voor

Bij veel dierenartsen hoeft u niet direct af te rekenen. Net zoals u voor uzelf gewend bent bij de dokter, apotheek of ziekenhuis.
U krijgt achteraf enkel per post nog een rekening voor de eigen bijdrage en eventuele niet verzekerde diensten. Kijk of uw dierenarts de rekening rechtstreeks doorstuurt naar Petplan.

Ieder-huisdier-verdient-Petplan