SENIOR ONLINE MARKETEER PETPLAN (NL en Duitsland)

Ben jij zo iemand die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Online Marketing? Heb jij je agenda al geblokt om de streams van de volgende WebSummit te volgen? Ben jij gek op dieren en (misschien binnenkort) een trots baasje van een hond of kat? En bovenal: vind je het leuk om in een klein team te werken met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je kennis ook buiten de Nederlandse markt toe te passen? Dan zoeken wij jou!

Over Petplan

Petplan is de grootste huisdierenverzekeraar ter wereld met ruim 1,5 miljoen klanten wereldwijd. In 2006 is Petplan Nederland in samenwerking met de landelijke dierenartsen coöperatie AUV opgericht. Hierdoor is Petplan van huis uit een organisatie waar zowel liefde voor het huisdier als kennis en kunde over medische zorg voor het huisdier centraal staan. We werken vanuit een prachtig in “urban jungle” stijl ingericht kantoor gelegen in Amsterdam Sloterdijk (250m van NS station) met een team van ongeveer 20 collega’s. Tevens hebben houden we kantoor in Wunstorf (Duitsland), een klein dorpje in de buurt van Hannover met ongeveer 10 collega’s.

De functie Senior Online Marketeer

Als Senior Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor de online marketing strategie van Petplan in Nederland en Duitsland. Je bent constant op zoek naar nieuwe online marketing kanalen of manieren om bestaande kanalen uit te breiden en te optimaliseren. Jij zorgt ervoor dat de producten van Petplan goed te vinden zijn via de betaalde en onbetaalde kanalen. Growth hacking is jou bekend en je bent continu op zoek naar manieren om nieuw verkeer naar Petplan.nl te leiden. Het ontwikkelen van een gedegen content strategie en het vinden van de optimale customer journey zijn hier een belangrijk onderdeel van. Binnen deze rol zal je zowel strategisch als operationeel te werk gaan.

Wat je doet:

Wie jij bent:

Een dag bij Petplan

Voordat je koffie haalt, bekijk je snel de resultaten van de voorgaande dag: Adwords, affiliate en een net gestarte leadcampagne op Social. Nadat je de kantoorhonden begroet hebt en koffie hebt gehaald, deel je in de daily stand-up met je collega’s de belangrijkste inzichten van gister, doelen van vandaag en vraag je hulp waar nodig. Na een gezellige lunch aan de keukentafel met collega’s, laat je jouw hond uit en duik je met een doorgewaaid hoofd in de A/B testen die je vorige week had opgezet voor de door jou benoemde persona’s. Met de inzichten voer je direct een aantal wijzigingen door in het WordPress-CMS van de betreffende landingspagina’s. ’s Middags ontvang je drie online marketing bureaus voor een door jou uitgeschreven pitch. Voordat je naar huis gaat, wandel je nog even bij de klantenservice binnen om te kijken of er klantvragen zijn, die je wellicht online kan fixen.

Wat we vragen:

Wat je hiervoor terug krijgt:

Ben jij die optimistische, ondernemende en analytische online marketeer die blij wordt van de dagelijkse hectiek die bij het verzekeren van huisdieren hoort?
Stuur dan je sollicitatie met motivatie & CV naar:
marketing@petplan.nl t.a.v. Nico Schuurbiers
Reageren kan tot 31 augustus 2018.

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met:
Marélie Sweep (Marketing manager Petplan) of Nico Schuurbiers (Algemeen directeur Petplan) via 020 – 72 20 230

Acquisitie op deze vacature wordt niet gewaardeerd