Administratief Specialist

Datum plaatsing: 13-07-2018

Missie Petplan
Wij geloven dat ieder huisdier de beste zorg verdient.

Over Petplan
Petplan is ’s werelds grootste huisdierenverzekering met ruim 1,5 miljoen klanten en 40 jaar ervaring. In Nederland werken wij met een klein team van 20 dierenvrienden en samen met onze klanten dagelijks aan onze missie: de beste zorg voor ieder huisdier. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam Sloterdijk.

Missie functie
Je bent een specialist in je vakgebied financiële administratie. Je ondersteunt de organisatieprocessen door het beheren van de daarbij benodigde administratie en het beantwoorden van vragen van klanten, correspondentie en archivering. Daarnaast draag je zorg voor het foutloos verlopen van interne financiële processen. Je bent zeer klantvriendelijk en empathisch, bent altijd bereid een stapje verder te gaan en de juiste oplossing te vinden voor de klant. Ook onder tijdsdruk blijf je accuraat werken. Werken met targets is een uitdaging voor jou. Ook commerciële activiteiten schuw je niet.

Verantwoordelijkheden

Uitkomsten

Competenties

Kernwaardes Petplan

Wat wij vragen
Je hebt een afgeronde MBO-opleiding op niveau 3 in een financieel-economische richting. Bij voorkeur heb je ervaring in het verzekeringswezen. Je bent in het bezit van de diploma’s WFT Basis en Schade Particulier of bent bereid deze binnen 1 jaar op onze kosten te behalen. Je hebt een passie voor huisdieren en bent niet allergisch voor honden (want die mogen mee naar kantoor). Je bent 36 – 40 uur per week beschikbaar.

Wat je hier voor terug krijgt

Solliciteren
Stuur jouw sollicitatie voorzien van een (vooral originele) motivatie en CV naar Gabyfouraschen@petplan.nl of bel voor meer informatie naar 020 – 72 20 230 en vraag naar Gaby.