Petplan fotoactie Dierendag 2015

Kijk snel of u één van de winnaars bent!

Wauw, wat een fantastische foto’s hebben we van jullie op onze Facebookpagina binnengekregen! Kijk snel of u één van de 10 winnaars bent!

Bent u één van de winnaars? Neem dan contact met ons op via marketing@petplan.nl. Vermeld uw naam, adres, e-mailadres en polisnummer en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht over de door u gewonnen prijs!

NUMMER 1

Eigenlijk waren we het hier allemaal over eens: dit is ‘m! We werden erg blij van deze frisse en dynamische foto van Michiel Spanjersberg met Lufi. Dus met stip op nummer 1.

Michel, gefeliciteerd! Jij wint een fotoshoot van Lufi!

Lufi, winnaar Petplan Dierendagactie 2015
Winnaar 2

NUMMER 2

De tweede prijs, een Petplan bakpakket met hondenbakvorm + een cadeaubon van Bestedierenartsen.nl t.w.v. € 30,- gaat naar Jeroen Veenker met Hazel Noortje. Gefeliciteerd!

NUMMER 3

Op de derde plaats is hond Brammetje van Ria Brugge geëindigd. De derde prijs is, net als de tweede, een Petplan bakpakket met hondenbakvorm + een cadeaubon van Bestedierenartsen.nl t.w.v. € 30,-. Veel bak- en shopplezier!

Ria Brugge - Brammetje
Kimberly Dijksterhuis - Pepper

Nummer 4

Winnaar nummer 4 is kat Pepper van Kimberly Dijksterhuis. Gefeliciteerd met de cadeaubon van Bestedierenartsen.nl t.w.v. € 30,-!

Nummer 5

Winnaar(s) nummer 5 zijn de hondjes Danja en Jubo van Anja Voorn. Gefeliciteerd met de cadeaubon van Bestedierenartsen.nl t.w.v. € 30,-!

Anja Voorn - Danja en Jubo
Geert Schoormans – Perry en Lodewijk

Nummer 6

Winnaar(s) nummer 6 zijn de honden Perry en Lodewijk van Geert Schoormans. Gefeliciteerd met de cadeaubon van Bestedierenartsen.nl t.w.v. € 30,-!

Nummer 7

Winnaar nummer 7 is kat Marley van Marielle Weijsenfeld. Gefeliciteerd met de cadeaubon van Bestedierenartsen.nl t.w.v. € 30,-!

Marielle Weijsenfeld - Marley
Sabrina Wolsleger Boomgaard – Muyz

Nummer 8

Winnaar nummer 8 is hond Muys van Sabrina Wolsleger Boomgaard. Gefeliciteerd met de cadeaubon van Bestedierenartsen.nl t.w.v. € 30,-!

Nummer 9

Winnaar nummer 9 is hond Doerak van Ingrid Mauritz. Gefeliciteerd met de cadeaubon van Bestedierenartsen.nl t.w.v. € 30,-!

Ingrid Mauritz – Doerak
Els van de Lee-Arkesteijn - Jamesz

Winnaar 10

Winnaar nummer 10 is hond Jamesz van Els van de Lee – Arkensteijn. Gefeliciteerd met de cadeaubon van Bestedierenartsen.nl t.w.v. € 30,-!