Tarieven Orthopedische behandelingen

Petplan Pilot Orthopedie

Petplan heeft met een aantal klinieken afspraken gemaakt voor orthopedische behandelingen tegen een vast tarief. Zo kan Petplan uw huisdier optimale zorg bieden tegen een aantrekkelijk standaard tarief.

Tarieven voor orthopedische behandelingen

  • Alle tarieven zijn incl. BTW en gebaseerd op de behandeling inclusief intake, controle diagnosestelling, preoperatief onderzoek, opname, medicatie, nazorg en nacontrole.
  • Bij een hersteloperatie wordt maximaal 50% van het vermelde tarief in rekening gebracht.
  • Kijk hier voor de volledige lijst: lijst tarieven pilot orthopedie

Let op:

  • Petplan vergoedt de genoemde bedragen in de tarievenlijst voor 80% (uw eigen bijdrage is 20%).
  • Kiest u voor een kliniek die niet op deze lijst staat, dan keert Petplan maximaal 80% van het bedrag uit dat u in het overzicht terugvindt. Indien een complicatie optreedt, wordt een eventuele hersteloperatie vergoed voor 50% van in het overzicht vermelde tarief (onder aftrek van 20% eigen bijdrage).
  • Indien u de behandeling wilt laten uitvoeren door een kliniek van uw eigen keuze dan zullen eventuele meerkosten voor de indicatie niet door Petplan worden vergoed.
Pilot Orthopedie
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een 8,1

Petplan krijgt op Klantenvertellen een 8,1!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 90% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.
Petplan Kat
Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.    
Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan