skip to Main Content

Promoot Petplan op uw website

En ontvang 20 euro per afgesloten polis

Heeft u een huisdiergerelateerde website? Wij bieden u de mogelijkheid om informatie over verzekeren op uw website te plaatsen. Dit kunt u doen door enkel een banner op uw homepage te plaatsen of door bijvoorbeeld een hele pagina te wijden aan het belang van een huisdierenverzekering met banner en tekst.

1. Petplan banner op uw website 

Indien u een Petplan banner op uw website plaatst, krijgt u voor iedere goedgekeurde afgesloten verzekering 20 euro.

  • Deelname Petplan affiliateprogramma is heel eenvoudig – Meld u aan bij ons affiliate netwerk Daisycon. Wij zullen uw aanvraag binnen een paar werkdagen verwerken. Hierna heeft u direct toegang tot al ons beeldmateriaal. Wij adviseren u graag hoe u verkopen kunt genereren en maximaliseren. Indien u op zoek bent naar specifiek beeldmateriaal kunt u contact met ons opnemen.
  • Uitbetaling verzekeringen – Daisycon keert u maandelijks het afgesproken bedrag per goedgekeurde verzekering uit. Let op: Petplan kan de verzekeringen pas goedkeuren na betaling van de eerste premie van een correcte aanvraag die door de wachttermijn heen is.
  • Hoe kunt u de banner op uw website plaatsen? – Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van 20 euro per goedgekeurde verzekering, dient u zich aan te melden bij het Daisycon affiliate netwerk. Op de Daisycon affiliateomgeving kunt u diverse banners downloaden. U kunt deze banner op uw website plaatsen waar u wilt. Bijvoorbeeld op de homepage, maar u kunt ook een pagina wijden aan de huisdierenverzekering.
  • Belangrijke informatie over de aanmelding als publisher:
    Kijk hier voor de veelgestelde vragen over de aanmelding
    • Meld u aan onder de categorie Financiën & verzekeringen
    • Voor al uw vragen over de aanmelding, mail naar:   finance.nl@daisycon.com
button ja, ik wil ook zo’n unieke banner plaatsen

2. Plaats een tekst over verzekeren op uw website

Indien u een pagina op uw website wil plaatsen met informatie over aan de huisdierenverzekering, kunt u gebruik maken van onze teksten over het belang van verzekeren.

Voor vragen over het Daisycon programma, kunt u contact opnemen met Daisycon (mail naar finance.nl@daisycon.com). 

Heeft u overige vragen of suggesties over hoe wij ons affiliate programma verder kunnen verbeteren? Neem contact op met ons: marketing@petplan.nl (let op: dit e-mailadres is niet bedoeld voor klantvragen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice)

Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan