Schadebehandelaar – Veterinair Specialist

Datum plaatsing: 01-05-2018

Missie Petplan
Wij geloven dat ieder huisdier de beste zorg verdient.

Over Petplan
Petplan is ’s werelds grootste huisdierenverzekering met ruim 1,5 miljoen klanten en 40 jaar ervaring. In Nederland werken wij met een klein team van 20 dierenvrienden en samen met onze klanten dagelijks aan onze missie: de beste zorg voor ieder huisdier. Momenteel is ons kantoor gevestigd in De Rijp. Medio juni 2018 gaan wij verhuizen naar Amsterdam Sloterdijk.

Missie functie
Je bent een specialist in je vakgebied als paraveterinair. Je bent tot in detail op de hoogte van aandoeningen van en behandelingen en medicijnen voor huisdieren. Daarnaast ben je een kei op het gebied van klantcontact. Je bent zeer klantvriendelijk en empathisch, bent altijd bereid een stapje verder te gaan en de juiste oplossing te vinden voor de klant. Op administratief vlak ben je goed onderlegd. Ook onder tijdsdruk blijf je accuraat werken. Werken met targets is een uitdaging voor jou. Ook commerciële activiteiten schuw je niet.

Verantwoordelijkheden

Uitkomsten

Competenties

Kernwaardes Petplan

Wat wij vragen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding paraveterinair met ervaring in de praktijk. Ervaring in het verzekeringswezen is een pré. Je bent in het bezit van de diploma’s WFT Basis en Schade Particulier of bent bereid deze binnen 1 jaar op onze kosten te behalen. Je hebt een passie voor huisdieren). Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat je hier voor terug krijgt

Soort dienstverband: Voltijd, Bepaalde Tijd

Vereiste opleiding:

Vereiste ervaring:

Solliciteren
Stuur jouw sollicitatie voorzien van een (vooral originele) motivatie en CV naar Gabyfouraschen@petplan.nl of bel voor meer informatie naar 020 – 72 20 230 en vraag naar Gaby.