Beste puppytrainer,

Als trainer legt u de basis voor een fijn en plezierig hondenleven door pups tot stabiele volwassen honden uit te laten groeien. Dat sluit perfect aan op onze missie om handen een langer, gezonder en plezierige leven te bieden.

Daarvoor hebben wij een uniek product ontwikkeld: de Petplan puppyverzekering.

 

 

Help ons de Puppyverzekering te promoten en ontvang 20 euro voor iedere Petplan polis die via uw website wordt afgesloten.

40 jaar wereldwijde ervaring
complete zorg & uitgebreide dekking
snel en makkelijk declareren
altijd contact met een dierenspecialist
niet meer afrekenen bij de dierenarts

Help ons pups een langer, gezonder en plezieriger leven te geven!

Verras de puppy-eigenaar met een GRATIS puppy cadeau en ontvang zelf 20 euro CADEAU per afgesloten Puppyverzekering. 

Promoot Petplan op uw website

Toekomstige diereigenaren verwachten dat zij belangrijke informatie over pups op uw website aantreffen: informatie over de verschillende socialisatiefases, trainingen, maar ook tips over de verzorging en voeding.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om informatie over verzekeren op uw website te plaatsen. Dit kunt u doen door enkel een banner op uw homepage te plaatsen of door bijvoorbeeld een hele pagina te wijden aan het belang van een huisdierenverzekering.

Voordeel voor de puppy-eigenaar!

  • Als de puppy-eigenaar een Petplan Puppyverzekering afsluit, profiteert hij/zij sowieso van de extra lage instappremie voor jonge dieren.
  • Daarnaast ontvangen eigenaren van pups tot 6 maanden oud GRATIS een Puppy cadeau.

Voordeel voor uzelf!

  • Sluit de klant de polis via uw website af via een speciale Petplan banner, dan ontvangt u 20 euro.

Extra voordelen Petplan Puppyverzekering

Petplan biedt extra voordeel als de eigenaar de pup jong verzekerd. Altijd een extra lage instappremie en een GRATIS Puppy cadeau.

Extra lage premies voor pups!

Het is verstandig een pup al jong te verzekeren. Een huisdierenverzekering is een schadeverzekering en als de pup nog gezond is, worden er geen uitsluitingen in de polis opgenomen. De pup is dan zijn hele leven optimaal verzekerd.

Petplan heeft bovendien extra lage instappremies voor alle pups (hond tot 1 jaar). Zo heeft is er al een puppyverzekering vanaf 11,64 per maand. Daar profiteert de pup een hondenleven lang van!

Cadeau: voor pups tot 6 maanden oud!

Is de pup jonger dan 6 maanden? Dan profiteert de eigenaar niet alleen van de extra lage premie voor pups, maar ontvangt hij/zij bovendien een puppy cadeau.*

* u ontvangt het cadeau na acceptatie van uw polis bij een jaarcontract. De boxen worden vanaf april verzonden.

Waarom Petplan?

Petplan, dé huisdierenverzekering. Al bijna 40 jaar ervaring in het verzekeren van huisdieren.
Meer dan 1.500.000 huisdieren wereldwijd verzekerd.

Waarom Petplan?
Wereldwijde marktleider
100% focus op huisdieren
Productontwikkeling samen met dierenarts
Klantcontact met dierenspecialisten
Heupen & ellebogen meeverzekerd
Medicatie chronische aandoeningen
Europa dekking
Fysio- en gedragtherapie
Vergelijking op basis van het BASIS pakket

Over Petplan

Petplan is de nr. 1 huisdierenverzekering met bijna 40 jaar wereldwijde ervaring. Onze pakketten zijn met de grootste zorg samengesteld op basis van jarenlange ervaring. Heeft u een vraag, dan kunt u erop rekenen dat u altijd door een huisdierenexpert te woord wordt gestaan. Onze medewerkers hebben een diergeneeskundige achtergrond en zijn zelf ook dierenliefhebbers! Inmiddels zijn er zo’n 1.500.000 huisdieren bij Petplan verzekerd!

Complete zorg en uitgebreide dekking voor uw pup

Met Petplan kiest u voor de meest complete puppyverzekering. Met uitgebreide vergoedingen. De pakketten zijn professioneel samengesteld door de dierenarts. Daarom zijn ze zo uitgebreid.

U kunt kiezen uit 3 pakketten en 3 aanvullende verzekeringen. Want iedere pup is immers uniek. En heeft gepaste zorg nodig.

Petplan vergoedt ruim 1.000 verschillende operaties voor de hond vanaf het BASIS Pakket. Zo heeft u voor uw pup dekking voor o.a. gebroken poot • knieaandoening • heupen en ellebogen tot 15 kg • blaasontsteking • oog/oorontsteking • maagdraaiing/torsie • diarree • artrose • longontsteking • hartklachten • bloedvergiftiging • huidallergie.

Optimaal gemak voor uzelf

Naast optimale zorg voor uw pup, maakt Petplan de administratieve en financiële afhandeling voor u zo makkelijk mogelijk. Zodat u uw aandacht kunt richten op uw zieke of gewonde pup. Wij zijn zelf ook dierenliefhebbers. En begrijpen uw zorg.

Declareren met een Petplan huisdierenverzekering is snel en eenvoudig. U kunt kiezen uit (gratis) online declareren of via de post.

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.