skip to Main Content

Plaats een unieke Petplan banner

Promoot Petplan op uw website en ontvang 20 euro per afgesloten polis

Toekomstige diereigenaren verwachten dat zij belangrijke informatie over pups  op uw website aantreffen, zoals informatie over gedrag, training, verzorging, voeding etc. Wij bieden u ook de mogelijkheid om informatie over verzekeren op uw website te plaatsen. Dit kunt u doen door enkel een banner op uw homepage te plaatsen of door bijvoorbeeld een hele pagina te wijden aan het belang van een huisdierenverzekering.

Hoe kunt u de banner op uw website plaatsen?

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van 20 euro per goedgekeurde verzekering, dient u zich aan te melden bij het Daisycon affiliate netwerk. Op de Daisycon affiliateomgeving kunt u diverse banners downloaden. U kunt deze banner op uw website plaatsen waar u wilt. Bijvoorbeeld op de homepage, maar u kunt ook een pagina wijden aan de huisdierenverzekering. Lees hier hoe u zich kunt aanmelden voor het Daisycon netwerk.

Voor vragen over het Daisycon programma, kunt u contact opnemen met Daisycon (mail naar finance.nl@daisycon.com). Neem voor de overige vragen kunt u ons bellen op 0299 – 451010 of stuur een e-mail naar marketing@petplan.nl.

Uitbetaling verzekeringen

Daisycon keert u maandelijks het afgesproken bedrag per goedgekeurde verzekering uit. Let op: Petplan kan de verzekeringen pas goedkeuren na betaling van de eerste premie van een correcte aanvraag die door de wachttermijn heen is.

Plaats een tekst over verzekeren op uw website

Indien u een pagina op uw website wil plaatsen met informatie over aan de huisdierenverzekering, kunt u gebruik maken van onze teksten over het belang van verzekeren.

Aanvragen promotiemateriaal over verzekeren

Wij hebben diverse promotiematerialen over verzekeren. wilt u deze aan uw klanten aanbieden? Stuur dan een mail naar marketing@petplan.nl.

PRIMARY-DOG-401
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan