Plaats een unieke Petplan banner

Promoot Petplan op je website en ontvang 20 euro per afgesloten polis

Toekomstige diereigenaren verwachten dat zij belangrijke informatie over pups  op je website aantreffen, zoals informatie over gedrag, training, verzorging, voeding etc. Wij bieden je ook de mogelijkheid om informatie over verzekeren op je website te plaatsen. Dit kun je doen door enkel een banner op je homepage te plaatsen of door bijvoorbeeld een hele pagina te wijden aan het belang van een huisdierenverzekering.

Hoe kun je de banner op je website plaatsen?

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van 20 euro per goedgekeurde verzekering, dien je je aan te melden bij het Daisycon affiliate netwerk. Op de Daisycon affiliateomgeving kan je diverse banners downloaden. Je kunt deze banner op je website plaatsen waar je wilt. Bijvoorbeeld op de homepage, maar je kunt ook een pagina wijden aan de huisdierenverzekering. Lees hier hoe je je kunt aanmelden voor het Daisycon netwerk.

Voor vragen over het Daisycon programma, kan je contact opnemen met Daisycon (mail naar finance.nl@daisycon.com). Neem voor de overige vragen kan je ons bellen op 020 – 72 20 230 of stuur een e-mail naar marketing@petplan.nl.

Uitbetaling verzekeringen

Daisycon keert je maandelijks het afgesproken bedrag per goedgekeurde verzekering uit. Let op: Petplan kan de verzekeringen pas goedkeuren na betaling van de eerste premie van een correcte aanvraag die door de wachttermijn heen is.

Aanvragen promotiemateriaal over verzekeren

Wij hebben diverse promotiematerialen over verzekeren. Wil je deze aan je klanten aanbieden? Stuur dan een mail naar marketing@petplan.nl.

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen je en je huisdier graag!
Het Petplan Team