skip to Main Content
vacature Petplan

De voordelen van Petplan

Petplan heeft 40 jaar wereldwijde ervaring. Al 1.500.000 baasjes gingen u voor! 

Petplan is de nummer 1 huisdierenverzekering met bijna 40 jaar ervaring. Onze pakketten zijn met de grootste zorg samengesteld op basis van jarenlange wereldwijde ervaring.

Heeft u een vraag? Dan wordt u altijd te woord gestaan door een huisdierenexpert. Onze medewerkers hebben een diergeneeskundige achtergrond en zijn zelf ook dierenbezitters en -liefhebbers!

 

 alle rassen vrije dierenartskeuze dekking heupen & ellebogen aanvullende dekking castratie/sterilisatie eenvoudig declaren dekking chronische medicatie

 

Waarom kiezen voor Petplan?

Petplan, dé huisdierenverzekering. Al ruim 40 jaar ervaring in het verzekeren van huisdieren.
Meer dan 1.500.000 huisdieren wereldwijd verzekerd.

Petplan, al 40 jaar dé dierenexpert

Petplan is ’s werelds grootste huisdierenverzekering met ruim 40 jaar ervaring. Inmiddels zijn er al zo’n 1.500.000 huisdieren bij ons verzekerd. Wij weten wat het beste voor uw huisdier is!

Uitgebreide vergoedingen alle rassen

Onze Petplan pakketten zijn deskundig samengesteld door dierenartsen. Alle rassen zijn welkom en bij ons kunt u ook terecht voor een verzekering voor konijn, papegaai of parkiet.

Zeer tevreden klanten

Dagelijks meten wij onze klanttevredenheid. Onze klanten geven aan dat ze erg tevreden zijn en geven ons een ruime 8. Daar zijn we trots op!

Eenvoudig declareren en snel uw geld

Bij Petplan kunt u snel, eenvoudig en kosteloos declareren: online of via de post. Declaraties handelen bij binnen 10 werkdagen af! U heeft dus snel uw geld op uw rekening!

Altijd contact met een dierenspecialist

Bij Petplan werken gediplomeerde dierenartsassistentes die zelf ook trotse huisdierbezitters zijn. Zij weten dus precies waarover ze praten en kunnen u voorzien van een betrouwbaar advies.

Vrije dierenartskeuze

Met een Petplan Huisdierenverzekering kunt u terecht bij alle dierenartsen in Nederland. Wel dient u een vaste dierenarts op te geven.

FC_Dierenbescherming

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Hartstikke goeie service. Nooit problemen met de declaraties. Omdat ik de nota's zelf ook zie heb ik de dierenarts wel eens gecorrigeerd. De gemaakte fout zie je op de nota dan ook hersteld en zo kun je de kosten voor de verzekering ook binnen de perken houden. Hierdoor blijven de premies hopelijk ook redelijk! Lekker overzichtelijk allemaal!

Papegaai

Alles is goed gespecificeerd en netjes gedocumenteerd. Ook de correspondentie is helder. Als je huisdier erg ziek is, heb je grote zorgen. Het is heel fijn dat op zo'n moment door de verzekeraar alles netjes en naar behoren wordt afgewikkeld.

Konijn

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Over Petplan

Dé huisdierenexpert, al 40 jaar lang!

Een ding is zeker: als u ons belt wordt u altijd geholpen door een huisdierenexpert. Bij Petplan werken gediplomeerde dierenartsassistentes die zelf ook trotse huisdierbezitters zijn.

Sommige van onze medewerkers werken zelfs parttime in een dierenkliniek. Zij weten dus precies waar ze over praten en kunnen u voorzien van gedegen en betrouwbaar advies.

Lees verder

Ieder-huisdier-verdient-Petplan