Joan:
“Wat te doen bij verlatingsangst?”

Afgelopen Live Q&A

Kijk Q&A terug >
[ytvg_container layout_tabs=”false” layout=”carousel” layout_img_size=”default” layout_description=”false” layout_duration=”false” layout_views_counter=”false” layout_likes_counter=”false” layout_dislikes_counter=”false” layout_date=”false” layout_comments_counter=”false” time_locale=”nl” main_font_weight=”” heading_font_weight=”” meta_font_weight=”” data=”%5B%7B%22name%22%3A%22Youtube%22%2C%22urls%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fchannel%2FUC05vlyCvl8O_p30i-xWR_EQ%22%7D%5D” breakpoints=”%5B%7B%7D%5D” slidesperview=”4″ slidespercolumn=”1″]

Voor al uw vragen over uw huisdier: Vraag het aan Mark Q&A Live op Facebook Petplan

Tussen 20u-21u, woe 10 jan

Mark houdt op Facebook Petplan een maandelijkse live Q&A. Mark is uitgeroepen to tot de beste dierenarts van Nederland en zal speciaal voor om 20u een Q&A houden die live te volgen is via onze facebook.

In de video Q&A zal Mark een uur de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen over het gedrag van uw huisdier, kwaaltjes waar –ie mee loopt, voeding tips of advies nodig voor aanschaf van een huisdier? Vraag maar raak!

logo-DPC

Dierenblogs

Petplan publiceert regelmatig informatieve blogs van een professional uit de praktijk op haar Facebookpagina. Lees de blogs!

hondenblog

Hond

kattenblog

Kat

konijnenblog

Konijn

papegaaienblog

Papegaai