skip to Main Content

Oogletsel bij de kat

Petplan EHBO – Uw kat heeft oogletsel. Wat kunt u doen?

Door een vechtpartij of bijvoorbeeld het schampen van een tak kan uw kat oogletsel oplopen. Het is hierbij ook mogelijk dat het hoornvlies in het oog is beschadigd.

Oogletsel kunt u herkennen aan het gedrag van uw kat wanneer deze bijvoorbeeld in zijn oog wrijft. U kunt het ook herkennen aan een rood of tranend oog of bijvoorbeeld een zwelling aan het oog.

Voorkom dat uw kat aan zijn oog zit en ga zo snel mogelijk naar de dierenarts. Een verwonding aan het ooglid moet binnen een paar uur gehecht worden voor het beste resultaat.

Oogletsel bij de kat

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan