nummer 1 huisdierverzekering

 alle rassen vrije dierenartskeuze Alle noodzakelijke behandelingen als gevolg van een ongeval   Gebruik dierenambulance

Verzeker uw huisdier van de best zorg bij Petplan

Petplan, dé huisdierenverzekering van Nederland, is ’s werelds grootste huisdierenverzekering met bijna 1.500.000 verzekerde huisdieren. Onze medewerkers hebben een diergeneeskundige achtergrond en zijn zelf ook dierenliefhebbers! Uw huisdier is bij ons dus in goede handen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Kies daarom voor de Ongevallenverzekering van Petplan, dé specialist in huisdierenverzekeringen.

Alle noodzakelijke behandelingen en operaties als gevolg van een ongevalGebruik dierenambulance als gevolg van een ongevalDe enige verzekering ontwikkeld door dierenartsen.Geen financiële rompslomp, maar snel en eenvoudig declareren.Altijd vrije dierenartskeuze en contact met een dierenspecialist
Goede verzekering, prima ervaring. Declaratie loopt prima, binnen paar dagen de rekening teruggestort. Echt een aanrader.
Nico, Zwolle

kosten na ongeval

* voorbeelden van kosten als gevolg van een ongeval

Petplan, wereldwijd nummer 1 huisdierenverzekering!

Hoe werkt de ongevallenverzekering?

Met een Ongevallenpolis kiest u voor een beperkte dekking. Deze verzekering biedt enkel dekking op basis van een aantoonbaar ongeval,  d.w.z. kosten ten gevolge van:

  • verkeersongeval
  • botbreuk
  • binnenkrijgen vreemd voorwerp, giftige gassen, vergiftigd voedsel
  • bijtwonden
  • wonden door brand of overstroming

Voor de ongevalverzekering hanteert Petplan een wachttermijn van 48 uur. U kunt van een Ongevallenpolis altijd overstappen naar een zorgverzekering (BASIS, PLUS of TOTAAL Pakket) via het reguliere acceptatiekader. Petplan zal u dan aanvullende vragen stellen over de gezondheid van uw huisdier.

Wat wordt vergoed?

80% van de gemaakte kosten bij dierenarts of specialist als gevolg van een ongeval.Advertentiebudget tot € 250,- bij vermissing huisdierGebruik dierenambulance als gevolg van een ongevalMaximale vergoeding van € 2.000,- per jaar
Petplan is ’s werelds grootste huisdierenverzekering met ruim 40 jaar ervaring. We hebben wereldwijd zo’n 1.500.000 huisdieren bij ons verzekerd en zijn sinds 2006 ook in Nederland actief. Uw hond, kat, papegaai of konijn is bij ons dus in goede handen!
Onze Petplan pakketten zijn deskundig samengesteld door dierenartsen.
Bij Petplan werken daarnaast ook gediplomeerde dierenartsassistentes die zelf ook trotse huisdierbezitters zijn. Zij weten dus precies waarover ze praten en kunnen u voorzien van een betrouwbaar advies.

Verzeker uw huisdier eenvoudig online

Sluit in een paar eenvoudige stappen snel de Petplan huisdierenverzekering voor uw hond af.