OFFICE MANAGER

 

Ben jij zo’n ondernemende duizendpoot, die het leuk vindt om brandjes te blussen maar direct een structurele oplossing bedenkt? Maak jij het je collega’s graag naar de zin door werk op te pakken voordat iemand het je kan vragen? En vind je het leuk om in een klein team te werken met veel verantwoordelijkheid en hou je van dieren? Dan zoeken wij jou!

Over Petplan
Petplan is de grootste huisdierenverzekeraar ter wereld met ruim 1,5 miljoen verzekerde huisdieren. Wij zijn van huis uit een organisatie waar zowel liefde voor het huisdier als kennis en kunde over zorg voor het huisdier centraal staan. Onze missie is de beste zorg voor ieder huisdier. We werken vanuit het prachtige De Rijp met een team van 20 collega’s en verhuizen voor de zomer naar Amsterdam.

Functie Office Manager
Als Office Manager bezet je een centrale rol in de dagelijkse werkzaamheden op ons kantoor. Je bent de directe ondersteuning van het MT (4 personen) en helpt hen waar nodig. Daarnaast ben je een drijvende kracht achter de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Je ondersteunt de verschillende afdelingen op operationeel vlak. Maar veel belangrijker: jouw aanwezigheid op kantoor geeft een positieve energie waardoor je al snel onmisbaar bent.

Taken en verantwoordelijkheden:

Een dag bij Petplan
Nadat je de kantoorhonden hebt begroet en koffie hebt gehaald, ga je aan de slag met de post en het verwerken van de polisaanvragen van de vorige dag. Vervolgens regel je een geschikte vergaderlocatie voor het maandelijkse marketing team overleg en daarna schuif je aan bij het MT om hun wekelijkse vergadering te notuleren. Na een gezellige lunch (die jij hebt ingekocht en klaargezet) aan de keukentafel met collega’s, zorg je ervoor dat de materialen die de account managers komen inladen klaar liggen. Petplan is binnenkort aanwezig op een beurs voor dierenartsen waarvoor nog van alles moet worden geregeld. Je springt bij waar nodig. In de namiddag bel je een twintigtal dierenklinieken om te vragen of Petplan nog iets voor ze kan betekenen. Tot slot regel je de bedrijfsborrel voor de laatste vrijdag van de maand.

Wie we zoeken:

Wat jij hiervoor terug krijgt:

Solliciteren
Ben jij die optimistische, ondernemende en daadkrachtige office manager die blij wordt van de dagelijkse hectiek die bij het verzekeren van huisdieren hoort? Stuur dan je sollicitatie met CV naar:

Marélie Sweep
Marketing manager Petplan
mareliesweep@petplan.nl
020 – 72 20 230

Reageren kan tot 11 februari 2018.

We streven naar de volgende planning: