skip to Main Content

Klanttevredenheid Petplan

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Voor al onze klanten willen wij graag een deskundige en betrouwbare verzekeraar zijn. Ook willen we onze klanten een hoog servicelabel bieden. Petplan is wereldwijd nummer 1 in huisdieren verzekeren. En natuurlijk willen we dat graag zou houden!

Wij vragen al onze klanten standaard bij de uitkering van hun declaratie hoe tevreden ze over ons zijn via Klantenvertellen.nl. Dit cijfer is dus het cijfer dat klanten vandaag aan ons geven. Onze klanten geven ons gemiddeld een dikke 8. En maar liefst 87% van onze klanten was bereid Petplan aan te bevelen aan vrienden, kennissen of collega’s!

Altijd ruimte voor verbetering

Ook vragen wij onze klanten jaarlijks hun mening over onze dienstverlening, de bereikbaarheid en de afhandeling van de declaraties. Daar leren wij weer van. En zo kunnen wij onze service naar onze (nieuwe) klanten toe verbeteren.

  • Zo zijn we vanaf begin 2014 gestart met gratis online declareren
  • We hebben een chatfunctie op onze website toegevoegd, zodat u ons altijd meteen vragen kunt stellen
  • We zijn ’s avonds een uurtje langer bereikbaar: op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur

Uw Petplan team

Petplan, dé huisdierenverzekering

Wij helpen u en uw huisdier graag!

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan