skip to Main Content

Kittenverzekering, goede keuze! 

Met een huisdierenverzekering voorkomt u financiële tegenvallers. 

Welkom bij Petplan en fijn dat u uw kitten verzekert nu hij gezond is. Zo profiteert u een kattenleven lang van de lage instappremie en krijgt uw kat een polis met optimale dekking.

Extra voordelen Petplan Kittenverzekering

Petplan biedt u extra voordeel als u uw kitten jong verzekert. U profiteert van de extra lage instappremie en ontvangt een GRATIS Kittenbox.  

Extra scherpe premie voor uw kitten!

Uw kitten is verzekerd van een extra lage instappremie. Daar profiteert u een kattenleven lang van!

Cadeau: de Kittenbox voor kittens tot 6 maanden oud!

Naast de scherpe instappremie voor uw kitten, ontvangt u binnenkort van ons een Kittenbox*.

* U ontvangt de box 30 dagen na aanvraag van uw verzekering onder voorwaarde van acceptatie. De inhoud van de box kan variëren.

kittenbox-met-bullet

Over Petplan

Petplan is de nr. 1 huisdierenverzekering met bijna 40 jaar wereldwijde ervaring.

Onze pakketten zijn met de grootste zorg samengesteld op basis van jarenlange ervaring. Heeft u een vraag, dan kunt u erop rekenen dat u altijd door een huisdierenexpert te woord wordt gestaan. Onze medewerkers hebben een diergeneeskundige achtergrond en zijn zelf ook dierenliefhebbers! Inmiddels zijn er zo’n 1.500.000 huisdieren bij Petplan verzekerd!

Waarom Petplan?
Wereldwijde marktleider
100% focus op huisdieren
Productontwikkeling samen met dierenarts
Klantcontact met dierenspecialisten
Heupen & ellebogen meeverzekerd
Medicatie chronische aandoeningen
Europa dekking
Fysio- en gedragtherapie
Vergelijking op basis van het BASIS pakket
40 jaar wereldwijde ervaring
complete zorg & uitgebreide dekking
snel en makkelijk declareren
altijd contact met een dierenspecialist
niet meer afrekenen bij de dierenarts

Complete zorg en uitgebreide dekking voor uw kitten

Met Petplan kiest u voor de meest complete kittenverzekering. Met uitgebreide vergoedingen. De pakketten zijn professioneel samengesteld door de dierenarts. Daarom zijn ze zo uitgebreid.

U kunt kiezen uit 3 pakketten en 3 aanvullende verzekeringen. Want iedere kitten is immers uniek. En heeft gepaste zorg nodig.

  • Petplan vergoedt standaard de chip
  • Petplan vergoedt ruim 1.000 verschillende operaties voor de kitten vanaf het BASIS Pakket.
  • Zo heeft u voor uw kitten dekking voor o.a. diarree • braken • oog- en oorklachten • niesziekte-infectie • botbreuken • vergiftiging • huidklachten • longontsteking • verwonding • infecties door bacteriën/virussen
  • Petplan biedt een gebitsmodule  in het PLUS en TOTAAL Pakket. U hoeft hier geen aanvullende verzekering voor af te sluiten.
  • Petplan biedt een preventief budget in het TOTAAL Pakket. Onder preventieve zorg vallen ontvlooiings- en ontwormingskuren, tekenmiddelen, maar ook sterilisatie/castratie.

Optimaal gemak voor uzelf

Naast optimale zorg voor uw kitten, maakt Petplan de administratieve en financiële afhandeling voor u zo makkelijk mogelijk. Zodat u uw aandacht kunt richten op uw zieke of gewonde kitten. Wij zijn zelf ook dierenliefhebbers. En begrijpen uw zorg.

Declareren met een Petplan huisdierenverzekering is snel en eenvoudig. U kunt kiezen uit (gratis) online declareren of via de post.

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan