skip to Main Content

Gescheurde nagel hond

Petplan EHBO – Wat kunt u doen aan een gescheurde nagel

Uw hond heeft zijn nagel gescheurd doordat hij ergens aan is blijven hangen of zich heeft gestoten. De nagel kan hevig gaan bloeden en uw hond kan moeilijker gaan lopen en aan zijn poot blijven likken. U kunt de bloeding proberen te stoppen door er voorzichtig een gaasje op te drukken. U kunt dit gaasje vastzetten met een noodverband.

U kunt de pijnlijke drukpunten mogelijk verlichten door wat watten onder het verband aan te brengen. Neem contact op met uw dierenarts om te overleggen of het nodig is dat u langskomt.

Petplan Tip: Zorg ervoor dat u de nagels van uw hond goed in de gaten houdt. Als de nagels niet te lang zijn is de kans kleiner dat deze gaat scheuren. U kunt de nagels zelf knippen of dit door de dierenarts laten doen.
Gescheurde nagel hond

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan