Gezonde honden leven langer

EHBO voor uw hond

Petplan tips voor eerste hulp

Heeft u een hond? Dan is het belangrijk dat u weet hoe u moet handelen als uw hond klachten heeft of betrokken raakt bij een ongeval. Wij hebben daarom een aantal EHBO tips voor u op een rijtje gezet zodat u weet wat u moet doen in veel voorkomende situaties. Bij twijfel is het altijd belangrijk dat u contact met uw dierenarts opneemt.

 

Wilt u liever een pdf van het boekje downloaden, zodat u deze gemakkelijk kunt printen, klik dan op EHBO-boekje HOND.

Sluit nu uw Petplan verzekering af!

Petplan is jarig en trakteert: Petplan Nederland bestaat 10 jaar en dat vieren we graag met u. Sluit nu uw verzekering af en ontvang maar liefst 2 cadeaus (t.w.v. €64,50)

Sluit af

Onze klanten geven ons een 8,1

Petplan krijgt op Klantenvertellen een 8,1!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 90% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo’n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.
 
 

Petplan Hond
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Ieder-huisdier-verdient-Petplan