skip to Main Content

Dierenverhalen

Verhalen van onze klanten

De kosten van de dierenarts kunnen hoog oplopen. Onze klanten vertellen hun verhaal.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam

Teddy

Ik heb heel goede ervaringen met Petplan! Mijn hondje begon toen zij 8 maanden oud was ineens haar rechterpootje vreemd neer te zetten. Dus naar de dierenarts deze constateerde een loszittende knieschijf (patella luxatie) en zij werd doorverwezen naar de orthopeed in Amsterdam. Wat een schrik haar beide knietjes zijn niet in orde en haar rechter was zo erg dat zij zsm geopereerd moest worden. Gelukkig is de operatie goed geslaagd en Petplan heeft alles vergoed zodat ik mij volledig op het herstel van Teddy kon richten, ik had al zorgen genoeg.

€ 1040,- vergoed

Teddy

Jerry

Op Tweede Kerstdag ging onze Jerry naar buiten, hij is het liefst de hele dag buiten. Echter na tien minuten stond hij alweer voor de deur. Gewond aan zijn oogje. Ik ben direct naar onze dierenarts gegaan waar het eerst mee leek te vallen. Toch werden wij gelijk doorgestuurd naar een oogspecialist in Roosendaal. Een eind rijden vanaf Almere maar voor onze kat hebben we alles over.

Daar aangekomen bleek Jerry een oogbalperforatie te hebben. Waarschijnlijk heeft hij gevochten en is er een nagel van een andere kat door het oog gegaan. Een operatie volgde en daarna bench rust en een kap om zijn kopje. Op zes februari gaan we voor controle en het ziet er naar uit dat het oogje behouden kan worden. De pupil zit niet meer helemaal in het midden maar dat is een schoonheidsfoutje. Gelukkig is Jerry goed verzekerd en is er een bedrag van 640 euro uitgekeerd. Tot nu toe want de behandeling is natuurlijk nog niet helemaal klaar.

€ 640,- vergoed

Jerry’

Senna

Ons boxerteefje Senna van bijna 13 maanden hebben we meteen bij het eerste bezoek aan de dierenarts verzekerd. We hebben het PLUS Pakket gekozen. Senna is inmiddels al minstens 5 keer bij de dierenarts geweest. Best veel voor een jonge hond. Dat hadden we niet verwacht.

Naast de gebruikelijke inentingen had Senna last van uitslag (bultjes). De dierenarts heeft o.a. huidmonsters afgenomen. Verder hebben we een hartfilmpje moeten laten maken en ook had Senna een gespleten voornagel. En onlangs had Senna heftige diarree. Wij zijn vooral erg te spreken over de speciale declaratieservice van Petplan. Petplan schiet de rekening van de dierenarts voor. Via DFA Services krijgen wij vervolgens enkel een rekening van de niet-vergoede bedragen.

€ 431,- vergoed

Senna

Lori

Lori is de dag voor kerst tegen het raam gevlogen bij zijn eerste vliegpoging! Gelukkig heeft Lori de klap overleefd en dankzij de behandeling bij de Faculteit de Dieren in Utrecht is Lori weer helemaal hersteld.

€ 725,- vergoed

Lori
Ieder-huisdier-verdient-Petplan