skip to Main Content

Samenwerken met Petplan

Door de komst van huisdierenverzekeringen kunnen huisdieren langer en gezonder leven. Huisdiereigenaren kunnen sneller toestemming geven voor een behandeling, omdat ze verzekerd zijn tegen de (hoge) kosten. Kortom, zowel de huisdieren, uw klanten én uw kliniek hebben baat bij een huisdierenverzekering. Daarom vinden wij dat ieder huisdier Petplan verdient!

Informeer uw klanten over Petplan

• Dierenarts informeert klanten over bestaan van huisdierenverzekering
• Dierenarts informeert klanten over mogelijkheid tot verzekeren
• Petplan informeert klanten over verzekeringsinhoudelijke vragen

In overeenstemming met het advies van de Financiële Autoriteiten (AFM) mag u als dierenarts uw klanten informeren over het bestaan van een huisdierenverzekering en het nut ervan. Ook kunt u uw klanten op basis van een gezondheidsverklaring een MGV aanbieden. U bent niet bevoegd om advies te geven over de verschillende zorgpakketten of verzekeraars. Heeft uw klant een inhoudelijke vraag over de Petplan verzekering? Verwijs de klant dan door naar Petplan. Onze medewerkers kunnen de vragen gericht beantwoorden.

Ontvang 20 euro per polis!

U kunt uw klanten ook via uw site doorverwijzen naar Petplan d.m.v. het plaatsen van een banner. Voor elke verzekering die via deze link binnenkomt (onder voorbehoud van acceptatie door Petplan) ontvangt uw praktijk €20,-.
Hier leest u hoe u de banner kunt plaatsen op uw site.

Petplan biedt diverse materialen ter ondersteuning

U kunt gebruik maken van:
• een Maand Gratis Verzekering voor gezonde huisdieren
vaccinatiestickers
• diverse informatieve materialen zoals brochures, posters, etc.
• materialen voor de Maand van de Verzekering