skip to Main Content
Gratis Training Voor Paravets!

Gratis training voor Paravets!

VOL – INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK


Beste Paravet,

Als paraveterinair heb je een belangrijke rol in de kliniek. Daarom organiseren we speciaal voor jou de Petplan Paravetdag!

Op de Paravetdag neem je een kijkje bij Petplan. Je krijgt een presentatie van de directie, een rondleiding op de afdeling, een heerlijke lunch en ’s middags een hele leuke en leerzame communicatietraining gegeven door St. Anna-Advies*. We sluiten de dag af met een gezellige borrel.

De training: MOT (Moments Of Truth) or NOT
Beter inzicht in belangrijke contactmomenten met huisdiereigenaren. Wat is de ervaring vanuit het perspectief van de klant? En hoe kun je daar het beste mee omgaan? Je leert het bij deze training.

Waar en wanneer
Donderdag 1 november 2018 van 9.30 tot 16.30 uur. Hierna mag je nog gezellig blijven borrelen bij ons op kantoor. Ons adres is Gatwickstraat 9, Amsterdam Sloterdijk (5 minuten lopen vanaf het treinstation).

Kosten
Deze dag (inclusief lunch en borrel) wordt gratis aangeboden door Petplan. Alle deelnemers ontvangen na afloop een certificaat en een goodiebag.

Aanmelden
Meld maximaal 2 teamleden aan via marketing@petplan.nl of bel 020 – 72 20 232. Aanmelden kan tot en met 1 oktober. Wees snel, want vol is vol! .

Met (dier)vriendelijke groet,

Het Petplan team

*St. Anna Advies biedt praktisch communicatieadvies en -training voor de veterinaire en agrarische sector. Gezonde dieren, gelukkige mensen en een goed lopende organisatie, daar draait het om.