skip to Main Content

 alle rassen  vrije dierenartskeuze  dekking heupen & ellebogen  aanvullende dekking castratie/sterilisatie  eenvoudig declaren  medicatie chronische aandoeningen

Petplan, wereldwijd nummer 1 huisdierenverzekering!

Help huisdieren langer leven!

Door de komst van huisdierenverzekeringen kunnen huisdieren langer en gezonder leven. Huisdiereigenaren kunnen sneller toestemming geven voor een behandeling, omdat ze verzekerd zijn tegen de (hoge) kosten. Uw kliniek vaart daar ook wel bij! Petplan helpt u graag met de voorlichting over verzekeren en biedt u de mogelijkheid om een Maand Gratis Verzekering (MGV) mee te geven aan de nieuwe eigenaar.

Waarom kiezen voor Petplan?

Petplan, dé huisdierenverzekering. Al bijna 40 jaar ervaring in het verzekeren van huisdieren.
Meer dan 1.500.000 huisdieren wereldwijd verzekerd.

Petplan, al 40 jaar dé huisdierenexpert

Petplan is de grootste huisdierenverzekeraar ter wereld met ruim 40 jaar ervaring. Inmiddels zijn bijna 1.500.000 huisdieren bij ons verzekerd. Wij weten wat het beste voor huisdieren is.

Eenvoudig declareren en snel uw geld

Bij Petplan kunnen uw klanten snel en eenvoudig op 2 manieren gratis declareren: online en per post. Declaraties handelen wij binnen 10 werkdagen af. De eigenaar ontvangt de uitkering dus snel! 

Uitgebreide vergoedingen voor alle rassen

Onze pakketten zijn samengesteld door dierenartsen.  Alle rassen zijn welkom en bij ons kunnen uw klanten ook terecht voor een verzekering voor konijn en papegaai/parkiet.

Altijd contact met een dierenspecialist

Bij Petplan werken gediplomeerde dierenartsassistentes die zelf ook trotse huisdierbezitters zijn. Zij weten dus precies waar ze over praten en kunnen u en uw klanten voorzien van een betrouwbaar advies.

Onze klanten beoordelen ons met een 8,1

Dagelijks meten wij onze klanttevredenheid. Onze klanten geven aan dat ze erg tevreden zijn en geven ons een 8,1! Daar zijn wij trots op.

Vrije dierenartskeuze

Met een Petplan Huisdierenverzekering kan uw klant terecht bij alle dierenartsen in Nederland. Wel dienen onze klanten een vaste dierenarts op te geven.

Over Petplan

Dé huisdierenexpert, al 40 jaar lang!

Een ding is zeker: bij ons worden u en uw klanten altijd geholpen door een huisdierenexpert. Bij Petplan werken gediplomeerde dierenartsassistentes die zelf ook trotse huisdierbezitters zijn.

Sommige van onze medewerkers werken zelfs parttime in een dierenkliniek. Zij weten dus precies waar ze over praten en kunnen u en uw klanten voorzien van gedegen en betrouwbaar advies.

Lees verder

Onze klanten geven ons een 8,1

Petplan krijgt op Klantenvertellen een 8,1!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Hartstikke goeie service. Nooit problemen met de declaraties. Omdat ik de nota's zelf ook zie heb ik de dierenarts wel eens gecorrigeerd. De gemaakte fout zie je op de nota dan ook hersteld en zo kun je de kosten voor de verzekering ook binnen de perken houden. Hierdoor blijven de premies hopelijk ook redelijk! Lekker overzichtelijk allemaal!

Alles is goed gespecificeerd en netjes gedocumenteerd. Ook de correspondentie is helder. Als je huisdier erg ziek is, heb je grote zorgen. Het is heel fijn dat op zo'n moment door de verzekeraar alles netjes en naar behoren wordt afgewikkeld.
 

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.
 
 

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 90% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

partners-pp
Ieder-huisdier-verdient-Petplan