skip to Main Content

Weg met de vlooien!

Bestrijd de vlo voordat deze er is!

De beste vlooienbestrijding bij de hond is preventieve vlooienbestrijding. Weg met de vlooien dus! 

Preventieve vlooienbestrijding betekent zoveel als: de vlo bestrijden voordat de vlo er is. Vlooien zijn namelijk erg hardnekkig: zitten er 10 vlooien op uw hond, dan zitten er al 100 in huis in de vorm van eitjes, larven en poppen. U kunt zich voorstellen dat het dan veel langer gaat duren voor u weer van het vlooienprobleem af bent.

Belangrijk: maandelijks ontvlooien

De meeste vlooienmiddelen beschermen uw pup na toediening een maand tegen vlooien. Maandelijks ontvlooien voorkomt veel krab-, jeuk-  en andere ellende: uw hond kan een vlooienallergie ontwikkelen, vlooien kunnen een lintworminfectie veroorzaken en zelf kunt u er ook behoorlijk last van krijgen.

Deskundig advies vlooienbestrijding

Ga voor een deskundig advies naar uw dierenarts. Deze verkoopt de nieuwste bestrijdingsmiddelen, die snel en effectief werken. Er zijn tegenwoordig tevens goede middelen op de markt die de werking tegen vlooien combineren met werking tegen bijvoorbeeld wormen of teken.

Weg met de vlooien!
Uw Petplan team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan