skip to Main Content

Wat is een huisdierenverzekering?

En waarom heeft u er eentje nodig?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook voor uw huisdier. De meeste eigenaren staan er  niet bij stil dat de kosten voor een dierenarts best hoog kunnen oplopen. Gelukkig kunt u net als voor uzelf en uw gezin ook voor uw huisdier een verzekering afsluiten voor onvoorziene kosten in geval van ziekte of ongeval.

Voorkom (hoge) onvoorziene kosten
Diergeneeskunde wordt steeds beter. En dus kan de dierenarts ook heel veel betekenen voor uw huisdier in geval van (chronische) ziekte of een ongeval. De meeste eigenaren staan er alleen niet bij stil dat deze kosten best hoog kunnen oplopen. En helaas heeft niet iedereen heeft een spaarpotje voor dergelijke onvoorziene kosten! Een huisdierenverzekering biedt dan een uitkomst.

Gezonde huisdieren leven langer

Uw huisdier maakt vaak deel uit van het gezin. Daar wilt u goed voor kunnen zorgen. Naast goede voeding, regelmatige beweging, is het verstandig om regelmatig een check up bij de dierenarts te laten doen. En het is fijn als u uw geliefde viervoeter de medische zorg kunt bieden die hij nodig heeft. Een huisdierenverzekering kan u hierbij helpen.

Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan