skip to Main Content

Vrij van parasieten

Vergeet uw pup niet te ontwormen!

Zorg dat uw pup vrij van parasieten is. Zo voorkomt uw dat uw pup onnodig ziek wordt. Dit betekent: ontwormen en preventief vlooien bestrijden.

Ontvlooien

Wat het ontvlooien betreft: begin op tijd met de preventieve vlooienbestrijding. Er zijn diverse middelen te verkrijgen. Laat u deskundig adviseren hierin. Uw dierenarts kan ook even voordoen hoe u het vlooienmiddel moet toedienen. U kunt uw pup het beste iedere maand ontvlooien.

Ontwormen

Ook mag uw pup weer ontwormd worden. Vrijwel alle pups hebben wormen. Om te voorkomen dat deze de groei verstoren en de pup ziek maken,  moeten pups geregeld ontwormd worden. In onderstaand schema is te zien hoe vaak u dit het beste kunt doen:

Ontwormingsschema pup

U kunt de pup ontwormen door een wormtablet in te geven. Dit is ook een goede oefening om te leren pillen in te geven. Het kan later van pas komen dat uw pup hieraan gewend is.

Vrij van parasieten

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan