skip to Main Content

Verzorging nagels en snavels parkiet

Houd uw parkiet in vorm

Bij vogels groeit de snavel hun hele leven lang door. En natuurlijk ook de nagels. In de natuur slijt de snavel gewoon vanzelf door het eten van zaden en de nagels door het zitten op de takken. Gezelschapsvogels dient u zelf een handje te helpen.

Om de snavel en nagels kort te houden, kunt u het beste (dikke) houten zitstokken in de kooi plaatsen. Kies wilgentakken of mineraalstokken. Zijn de snavel of nagels al te lang? Dan kunt u ze laten knippen.

Gebruik geen zandhoesjes die u om de stokken doet om de nagels af te laten slijten. Deze kunnen de voetzooltjes van uw parkiet irriteren.

 

Verzorging snavel en nagels parkiet

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan