Verzeker uw pup vroeg

Heeft u al nagedacht over het afsluiten van een huisdierenverzekering voor ziekte en ongeval?

Waarschijnlijk heeft u al veel geregeld nu er een nieuwe pup in huis is: voeding, een drinkbak, speeltjes, een warme mand, halsband en riem. Maar heeft u ook al nagedacht over het afsluiten van een huisdierenverzekering?

Uw pup kan betrokken raken bij een ongeval of ernstig ziek worden. De diergeneeskunde wordt steeds beter. En meestal kan de dierenarts je pup wel genezen. Veel diereigenaren hebben echter geen idee van het kostenplaatje. Vaak kunnen de kosten van de dierenarts behoorlijk oplopen. Met een huisdierenverzekering bent u voorbereid op onvoorziene hoge kosten van onvoorziene medische behandelingen.

Voordelen instappen op jonge leeftijd:

  • Geen uitsluitingsclausules voor uw pup
    U doet er goed aan uw pup al jong te verzekeren. In tegenstelling tot uw eigen zorgverzekering, is een huisdierenverzekering is een schadeverzekering die enkel onvoorziene kosten dekt.  Als uw pup gezond is, worden er geen uitsluitingsclausules voor bestaande aandoeningen in de polis opgenomen. Uw pup is dan zijn hele leven optimaal verzekerd.
  • Extra scherpe premie voor uw pup
    Petplan heeft bovendien extra scherpe instappremies voor alle jonge honden. Zo heeft u al een puppyverzekering vanaf 9,23 euro* per maand.
  • Nu voor pup tot 6 maanden oud: Puppy cadeau!
    Als uw uw pup tot 6 maanden oud bij Petplan verzekert, krijgt u een puppy cadeau!

*premie BASIS Pakket Boerenfox pup met vrijwillig eigen risico van 250 euro. 

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.