Verzeker uw kat vroeg

Heeft u al nagedacht over het afsluiten van een huisdierenverzekering voor ziekte en ongeval?

Waarschijnlijk heeft u al veel geregeld nu er een nieuwe kitten in huis is: voeding, een drinkbak, speeltjes, een warme mand. Maar heeft u ook al nagedacht over het afsluiten van een huisdierenverzekering?

Uw kitten kan betrokken raken bij een ongeval of ernstig ziek worden. De diergeneeskunde wordt steeds beter. En meestal kan de dierenarts uw kitten wel genezen. Veel diereigenaren hebben echter geen idee van het kostenplaatje. Vaak kunnen de kosten van de dierenarts behoorlijk oplopen. Met een huisdierenverzekering bent u voorbereid op onvoorziene hoge kosten van onvoorziene medische behandelingen.

Voordelen instappen op jonge leeftijd:
Geen uitsluitingsclausules voor uw kitten
U doet er goed aan uw kitten al jong te verzekeren. In tegenstelling tot uw eigen zorgverzekering, is een huisdierenverzekering is een schadeverzekering die enkel onvoorziene kosten dekt. Als uw kitten gezond is, worden er geen uitsluitingsclausules voor bestaande aandoeningen in de polis opgenomen. Uw kitten is dan zijn hele leven optimaal verzekerd.

ŸExtra scherpe premie voor uw kitten
Petplan heeft bovendien extra scherpe instappremies voor alle kittens (kitten tot 1 jaar). Zo heeft u al een kittenverzekering vanaf 10,47 per maand. Daar profiteert u een kattenleven lang van!

ŸNu voor kittens tot 6 maanden oud: Het Kitten cadeau!
Als uw uw kitten tot 6 maanden oud bij Petplan verzekert, krijgt u er een Kitten cadeau bij.

Verzeker uw kat vroeg

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.