skip to Main Content

Verzeker uw kat vroeg

Heeft u al nagedacht over het afsluiten van een huisdierenverzekering voor ziekte en ongeval?

Waarschijnlijk heeft u al veel geregeld nu er een nieuwe kitten in huis is: voeding, een drinkbak, speeltjes, een warme mand. Maar heeft u ook al nagedacht over het afsluiten van een huisdierenverzekering?

Uw kitten kan betrokken raken bij een ongeval of ernstig ziek worden. De diergeneeskunde wordt steeds beter. En meestal kan de dierenarts uw kitten wel genezen. Veel diereigenaren hebben echter geen idee van het kostenplaatje. Vaak kunnen de kosten van de dierenarts behoorlijk oplopen. Met een huisdierenverzekering bent u voorbereid op onvoorziene hoge kosten van onvoorziene medische behandelingen.

Voordelen instappen op jonge leeftijd:
Geen uitsluitingsclausules voor uw kitten
U doet er goed aan uw kitten al jong te verzekeren. In tegenstelling tot uw eigen zorgverzekering, is een huisdierenverzekering is een schadeverzekering die enkel onvoorziene kosten dekt. Als uw kitten gezond is, worden er geen uitsluitingsclausules voor bestaande aandoeningen in de polis opgenomen. Uw kitten is dan zijn hele leven optimaal verzekerd.

ŸExtra scherpe premie voor uw kitten
Petplan heeft bovendien extra scherpe instappremies voor alle kittens (kitten tot 1 jaar). Zo heeft u al een kittenverzekering vanaf 10,47 per maand. Daar profiteert u een kattenleven lang van!

ŸNu voor kitten tot 16 weken oud: Kittenbox cadeau!
Als uw uw kitten tot 16 weken oud bij Petplan verzekert, krijgt u GRATIS een Kittenbox ter waarde van 50 euro cadeau!

kittenverzekering
Verzeker uw kat vroeg
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan