skip to Main Content

Verzeker uw kat als deze gezond is

Het klinkt gek, maar het levert vele voordelen op!

Inmiddels is uw kitten uitgegroeid tot een volwassen kat. Hopelijk blaakt uw jonge kat van gezondheid. Een goed moment om een huisdierenverzekering af te sluiten.

Dat laatste klinkt misschien wat vreemd, maar als u uw kat verzekert nu deze nog gezond is, worden er geen uitsluitingsclausules in uw polis opgenomen. En is uw kat optimaal verzekerd. In tegenstelling tot uw eigen zorgverzekering, is een huisdierenverzekering een schadeverzekering die enkele onvoorziene kosten dekt. Dus als uw huisdier eenmaal een (chronische) aandoening heeft, kan deze niet meer worden verzekerd.

Petplan biedt 3 verschillende pakketten voor uw kat. Klik hier voor de vergoedingen per pakket.

Verzeker je kat als deze gezond is
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan