skip to Main Content

Train uw konijn

Konijnen zijn hele slimme dieren

Konijnen zijn slimmer en leuker dan de meeste mensen denken. Ze hebben alleen veel aandacht nodig om u goed te leren kennen en te vertrouwen.

Konijnen kunnen hun naam leren, net als honden en katten. Dit zal niet van de ene op de andere dag gebeuren, maar door regelmatig herhalen van de naam gaan ze dit herkennen. Andere woorden kunnen ook eenvoudig worden aangeleerd. Woorden zoals “nee” en “niet doen”. Als een konijn iets doet wat niet mag en je blijft duidelijk nee zeggen dan leert hij dit vanzelf.

Konijnen kunnen ook getraind worden met een clicker. Met de clicker en wat lekkers kunt u uw konijn verschillende dingen leren en laten doen. Er zijn verschillende oefeningen en het kan wat tijd kosten voordat uw konijn het snapt. Lijkt het u leuk om uw konijn te trainen? Lees dan eerst goed hoe het werkt. Daarnaast is het belangrijk dat het zowel voor u als uw konijn leuk is.

Konijn trainen
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan