U wilt toch ook alleen het beste?

Kies voor een Petplan huisdierenverzekering.

Net als voor uzelf en uw gezin, kunt u ook voor uw huisdier een zorgverzekering afsluiten. Vrijwel alle medische kosten ten gevolge van een aandoening, ziekte of ongeval worden dan door de verzekeringsmaatschappij vergoed. Zo kunt u uw huisdier de beste zorg bieden. Wel zo’n veilig gevoel!

Verzeker uw huisdier van de beste zorg
Uw huisdier kan betrokken raken bij een ongeval of ernstig ziek worden. De diergeneeskunde wordt steeds beter. Meestal kan de dierenarts uw huisdier wel genezen. Veel diereigenaren hebben echter geen idee van het kostenplaatje. Vaak kunnen de kosten van de dierenarts behoorlijk oplopen. Met een huisdierenverzekering bent u voorbereid op onvoorziene (hoge) kosten van medische behandelingen.

Hoe eerder hoe beter!

  • De instappremie voor een jong huisdier is laag
    Als u uw huisdier jong verzekert, profiteert u van een lage instappremie. Deze wordt jaarlijks geïndexeerd en is in verhouding gunstiger dan een hoge instapleeftijd. U profiteert hier bovendien een leven lang van!
  • Geen uitsluitingsclausules voor uw jonge huisdier
    Een jong huisdier is vaak nog gezond en dus kunt u uw huisdier nog tegen ieder risico verzekeren. Is uw huisdier ouder en heeft de hij bepaalde bestaande afwijkingen of ziektes? Dan worden deze uitgesloten van de verzekering. En moet u alle kosten van de behandelingen zelf betalen.

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.