skip to Main Content

U wilt toch ook alleen het beste?

Kies voor een Petplan huisdierenverzekering.

Net als voor uzelf en uw gezin, kunt u ook voor uw huisdier een zorgverzekering afsluiten. Vrijwel alle medische kosten ten gevolge van een aandoening, ziekte of ongeval worden dan door de verzekeringsmaatschappij vergoed. Zo kunt u uw huisdier de beste zorg bieden. Wel zo’n veilig gevoel!

Verzeker uw huisdier van de beste zorg
Uw huisdier kan betrokken raken bij een ongeval of ernstig ziek worden. De diergeneeskunde wordt steeds beter. Meestal kan de dierenarts uw huisdier wel genezen. Veel diereigenaren hebben echter geen idee van het kostenplaatje. Vaak kunnen de kosten van de dierenarts behoorlijk oplopen. Met een huisdierenverzekering bent u voorbereid op onvoorziene (hoge) kosten van medische behandelingen.

Hoe eerder hoe beter!

  • De instappremie voor een jong huisdier is laag
    Als u uw huisdier jong verzekert, profiteert u van een lage instappremie. Deze wordt jaarlijks geïndexeerd en is in verhouding gunstiger dan een hoge instapleeftijd. U profiteert hier bovendien een leven lang van!
  • Geen uitsluitingsclausules voor uw jonge huisdier
    Een jong huisdier is vaak nog gezond en dus kunt u uw huisdier nog tegen ieder risico verzekeren. Is uw huisdier ouder en heeft de hij bepaalde bestaande afwijkingen of ziektes? Dan worden deze uitgesloten van de verzekering. En moet u alle kosten van de behandelingen zelf betalen.
PRIMARY-DOG-401
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan