skip to Main Content

Bijten of spelen?

Leer uw puppy het verschil tussen bijten en spelen

Pups zijn dol op spelen. Puppy’s die spelen, bijten echter ook vaak op een speelse manier. Hoe leer je ze nu het verschil tussen bijten en spelen?

Puppy’s die spelen, bijten vaak ook op een speelse en zachte manier. Om te voorkomen dat ze harder gaan bijten als ze ouder worden, is het beter om ze dit gedrag af te leren. Het is daarom verstandig om altijd een speeltje bij de hand te hebben. Zodra de pup in uw hand bijt, trekt u zijn aandacht door met het speeltje te bewegen. De hand houdt u stil. Herhaal dit iedere keer als de pup uw hand als een bijtring gebruikt en de pup zal snel begrijpen dat dit bijten ongewenst gedrag is.

Als de pup het snapt en per ongeluk toch nog tijdens het spelen in uw hand bijt, doe dan net alsof u vreselijke pijn hebt en stop meteen met spelen. Zo leert de pup dat handen en tanden niet samengaan!

Bijten of spelen?

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan