skip to Main Content

Socialisatie puberpup

Lees de tips voor puberende pups

Uw pups komt binnenkort in de pubertijd. Dat kan, net als bij kinderen, soms best lastig zijn. Lees hier de tips voor puberpups.

Uw pup is nu 5 maanden oud en komt zo langzamerhand in de puberteit terecht. Bij kleine rassen zal dit wat eerder zijn dan bij grote rassen. Bij de ene hond houdt het ook langer aan dan bij de andere.

Wat merkt u daar nu van? Het kan soms wel lijken of uw pup ineens alles vergeten is wat u hem geleerd heeft. Of ineens Oostindisch doof is… Uw pup zal misschien minder goed bevelen opvolgen, u meer uitdagen en misschien tot wanhoop drijven. Het kan dus wat frustrerend zijn, maar hou moed! Het gaat weer voorbij.

Wat u het beste kunt doen is rustig blijven en geduld hebben met uw hond. Blijf eenvoudige oefeningen herhalen en blijf vooral heel consequent. Goed gedrag mag beloond worden. Wees duidelijk als iets niet mag.

Socialisatie puberpup

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan