skip to Main Content

Liever geen vakantie met de kat

Of wel? Wat doet u met de kat als u weggaat?

Katten houden niet zo van een nieuwe omgeving. Waar laat u uw kat als uzelf op vakantie gaat?

Ik ga op vakantie en ik neem mee… Waarschijnlijk gaat de kat in veelal niet mee. Katten zijn niet de ideale dieren om overal mee naar toe te nemen. Ze zijn gehecht aan hun vaste stekje en vertrouwde omgeving. Uitzonderingen daargelaten, want er zijn ook katten die het gewend zijn regelmatig op reis te gaan met hun baasje.

Lekker thuisblijven is voor veel katten ook een goede optie. Liefst wel met een vertrouwde oppas die de katten kent en minstens één keer per dag even langs gaat om alles te controleren. Ook hondenuitlaatservices hebben vaak als nevenactiviteit het verzorgen van katten aan huis. Er zijn speciale voerautomaten verkrijgbaar die op geregelde tijden een portie voer vrijgeven. Ideaal voor katten die alles wat er staat in één keer opschrokken.

Heeft u geen oppas of heeft uw kat wat meer zorg nodig vanwege bijvoorbeeld een  aandoening, dan is een dierenpension een goede optie. De kat krijgt meer aandacht en er wordt voor gezorgd dat hij medicijnen en voeding goed binnenkrijgt. Ook bij dierenartsen is soms  opvang mogelijk tijdens vakantie. Een goed idee als uw kat intensieve medische zorg nodig heeft.

 

Kat vakantie

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan