skip to Main Content

Laat uw puppy chippen

En vergeet de chip niet te registreren

Sinds 1 april 2013 is het verplicht om pups te laten chippen binnen 7 weken na geboorte. Vergeet uw chip bovendien niet te registreren bij een landelijke databank. 

Als het goed is heeft de fokker uw puppy dus laten chippen. Voordeel van een chip is dat uw hond zo altijd geïdentificeerd kan worden in geval van vermissing of ongeval.

Belangrijk! Vergeet de puppy niet te registreren bij een Nederlandse databank. De fokker zal u hier informatie over meegeven. Door deze registratie wordt het chipnummer van de pup gekoppeld aan uw naam, adres en telefoonnummer. Registratie vergroot de kans dat u uw huisdier weer terugvindt als deze vermist is. U kunt uw huisdier registreren bij diverse registratiebanken. Let erop dat deze is aangesloten bij de RVO. Een van de aangesloten databanken is Petlook.

De chip wordt vergoed door Petplan. Kijk op Petplan.nl.

Laat uw puppy chippen

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan