skip to Main Content

Kitten chippen? Jazeker!

Vergeet niet uw kitten te laten chippen!

Het is zeker verstandig om uw kitten te laten chippen. Zo is de kans groter dat u uw kat weer terugvindt in geval van vermissing of wanneer hij gevonden wordt na een ongeval.

Het is verstandig om een kitten te laten chippen binnen 7 weken na de geboorte. De fokker heeft dit vaak al laten doen bij de raskatten. Heeft u uw kitten bij een particulier opgehaald en is hij niet gechipt? Neem dan contact op met uw dierenarts en maak een afspraak om uw kitten te laten chippen. Veel eigenaren laten hun kitten chippen tegelijk met de eerste enting.

Hoe eerder hij gechipt is hoe beter. Uw kitten kan door de chip geïdentificeerd worden in geval van vermissing of ongeval. Vergeet de chip niet te registreren bij de Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG).

 

Kitten chippen? Jazeker!

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan