skip to Main Content

Het verhaal van Tijger

Schildklierprobleem bij de kat

Onze Tijger bleef maar eten en viel behoorlijk af. Na bloedonderzoek kwamen we erachter dat haar schildklier niet goed functioneerde. Daar hadden we nou echt nooit bij stil gestaan.

De dierenarts heeft ons doorverwezen naar een specialist en deze spoot een radioactieve stof in om de oorzaak op te sporen. De aandoening bleek in dit geval met medicatie op te lossen en Tijger hoefde niet geopereerd te worden.  

Gelukkig heb ik Tijger goed verzekerd bij Petplan en worden bij deze verzekeraar ook alle medicijnen voor deze chronische aandoening vergoed. Dat is bij andere verzekeraars niet altijd het geval. Dus daar hadden we echt geluk mee. 

Met Tijger gaat het inmiddels weer goed!

Kim Scheffer

PRIMARY-DOG-401
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan