skip to Main Content

Het verhaal van Sipo

Gescheurde kruisband bij de hond

Een geluk bij een ongeluk.

Sipo komt letterlijk uit een goed nest: we hebben hem bij een erkende Labradorfokker opgehaald. Hij heeft een stamboom en de ouders voldoen aan alle gezondheidseisen. We gingen er dus van uit dat Sipo een hele gezonde hond zou zijn. Omdat we niet van financiële verrassingen houden, hebben we Sipo wel verzekerd. Een ongeluk zit immers vaak in een klein hoekje!

Tijdens een wandeling in de duinen verstapte Sipo zich lelijk. De dierenarts constateerde direct een afgescheurde kruisband in de linkerknie. Operatief ingrijpen was onvermijdelijk. Daarna volgden 3 maanden intensief herstel met o.a. fysiotherapie.

De totale kosten waren € 1745,-. Gelukkig was ik goed verzekerd bij Petplan. Deze keerde uit € 1605,-. En Sipo, die loopt weer als vanouds.

Iris van Wijk, Haarlem

Detail of yellow Labrador dog in the spring garden
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan