skip to Main Content

Het verhaal van Sipo

Geluk bij een ongeluk

Mevrouw van Wijk uit Amsterdam over haar vierjarige Labrador Sipo: Toen wij onze Sipo voor het eerst zagen was het meteen raak. Sipo, de vlotste uit een nest van 9 pups, kwam meteen naar ons toe alsof ze zeggen wilde: ‘’Neem mij mee’’. En dat hebben we gedaan. Liefde op het eerste gezicht. Sipo komt letterlijk uit een goed nest van een erkende Labradorfokker, heeft een stamboom en de ouders voldeden aan alle gezondheidseisen.

Nooit gedacht dat ze ook nog ziek kon worden. Tot 4 maanden geleden. Na een wandeling in de duinen bleek Sipo zich lelijk verstapt te hebben. De dierenarts constateerde direct een afgescheurde kruisband in de linkerknie. Operatief ingrijpen was onvermijdelijk. Daarna volgden 3 maanden intensief herstel met o.a. fysiotherapie.

Totale kosten € 1745,- Gelukkig was ik goed verzekerd bij Petplan. Deze keerde uit € 1605,-. En Sipo, die loopt weer als vanouds.

€ 1605,- vergoed

Iris van Wijk, Haarlem

Sipo
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan