Het verhaal van Kitty

Voor het eerst wel verzekerd…

Ik ben hobbymatig altijd al erg actief geweest in de dierenwereld en heb vooral veel ervaring met katten. Zo heb ik jarenlang zwerfkatten gevangen en verzorgd. Ook heb ik vaak oude katten verzorgd. Dat heeft me altijd veel geld gekost. De laatste oude kater kostte mij bijvoorbeeld wel €1000,- in de maand aan ziektekosten! Op zich maakte me dat nooit zoveel uit. Alleen ben ik al met pensioen en er komt een dag dat ik al die kosten niet meer zelf kan betalen.

Kitty is bij me komen wonen toen ze al twee jaar was. Gezien mijn situatie heb ik haar dus nu wel verzekerd. Toen ik haar 3 maanden had, moest ze vaak braken. Ze at ook vaak planten die ze niet mag eten. De dierenarts constateerde dat ze slechte niertjes had. Voor dit onderzoek kreeg ze onder andere een roesje. Kitty moest op dieetvoer.

Na een tijdje begon het braken weer. Kitty heeft toen een paar Prednison-kuurtjes gehad. Alleen begon alles weer opnieuw nadat we het medicijn hadden afgebouwd. Uiteindelijk is ze naar het dierenziekenhuis gebracht. Kitty werd met drie man sterk in een deken gerold en kreeg Zantac en Primperan. Ze moest een nachtje blijven. De volgende ochtend kreeg ze nog een injectie. Ik zag onmiddellijk dat het mis was. Uiteindelijk is ze in overleg met de dierenarts naar een spoedkliniek vervoerd. Daar bleek dat ze een fikse gastritis heeft (maag en darmpjes). Nu geef ik maandelijks Prednison en Omeprazol. En tot op heden gaat het vrij goed met Kitty.

€ 1318,- vergoed

mevrouw De Roos, Amstelveen

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen jou en je huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.