Het verhaal van Hummeltje

Blij dat we goed verzekerd waren!

Hummeltje is een half jaar oud. Ze is een hele lieve, aanhankelijke poes en vol vertrouwen. Ze is dol op knuffelen en likt je gezicht als ze de kans krijgt. Verder is ze een beetje onhandig, wat soms voor grappige taferelen zorgt.

Helaas hebben we al veel op medisch gebied meegemaakt met haar…

Hummeltje kreeg op een gegeven moment epileptische aanvallen. Naar aanleiding daarvan heeft de dierenarts een bloedonderzoek gedaan en kreeg ze medicatie om de aanvallen te onderdrukken. Iedere dag krijgt ze nu twee keer een pilletje. In het begin was dat erg moeilijk, maar inmiddels vindt ze het niet meer zo erg en daardoor gaat het ook een stuk soepeler. Het consult van de dierenarts, de bloedonderzoeken en de medicijnen werden allemaal vergoed door Petplan.

Halverwege december had Hummeltje opeens een dikke voorpoot. Dus zijn we weer met Hummeltje naar de dierenarts geweest. Ze kreeg een spuit antibiotica en we kregen pijnstillers en ontstekingsremmende pillen mee naar huis. Ook hierbij werd zowel het consult als de medicatie vergoed door Petplan.

Niet lang daarna waren we weer bij de dierenarts omdat Hummeltje zichzelf verwondde door te likken en te krabben waardoor ze op d’r schouders en op d’r kop open wonden kreeg. De dierenarts heeft toen een zalfje meegegeven met antibiotica om te voorkomen dat de wonden zouden ontsteken. Omdat dit niet voldoende hielp, zijn we later weer teruggegaan naar de dierenarts die toen een injectie heeft gegeven. Ook dit werd allemaal vergoed.

Omdat Hummeltje nog steeds jeuk bleef houden heeft ze nu een kapje om zodat ze zichzelf niet kapot kan krabben. Ze was in het begin erg onhandig met het kapje. Ze liep dan vast op de vloerbedekking en bleef dan staan. Dat was een grappig gezicht. Op een gegeven moment leerde ze haar kopje verder optillen en achteruit lopen waardoor ze weer door de kamer kon lopen. Ook proberen we nu anti-allergeen voer omdat de oorzaak van de jeuk wellicht een voedselallergie is. Het kapje en het voer werd niet vergoed.

Wat erg fijn is, is dat we de rekening niet ter plekke hoeven te betalen. De rekeningen worden rechtstreeks naar Petplan gestuurd en wij krijgen dan de rekening voor de laatste 15% die we zelf betalen.

Dankzij Petplan hebben wij de mogelijkheid om ons pechpoesje goed te verzorgen en een fijn leven te geven. Ondanks de regelmatige bezoekjes aan de dierenarts is het een vrolijke, opgewekte poes.

€ 509,- vergoed

Sikko en Janna Vogels

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen jou en je huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.