Heeft verzekeren nog zin?

Lees waarom het zinvol is je pup alsnog te verzekeren

Veel eigenaren denken dat je enkel pups kunt verzekeren. Dat is niet waar. Lees waarom het zinvol is om je 5-jarige hond alsnog te verzekeren.

Over een paar jaar is je hond een heuse senior. Uit onderzoek blijkt dat honden die wat ouder zijn gevoelig zijn voor leeftijdsgebonden aandoeningen. Dan kun je je hond niet meer optimaal verzekeren.

In tegenstelling tot je eigen zorgverzekering, is een huisdierenverzekering een schadeverzekering en dekt enkel onvoorziene kosten. Je kunt je hond dus het beste verzekeren als deze helemaal gezond is. Dan worden er ook geen uitsluitingsclausules in je polis opgenomen. Als je huisdier eenmaal een bepaalde aandoening heeft, kan deze kwaal niet meer worden verzekerd.

Petplan is al meer dan 40 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van huisdieren verzekeren. In die afgelopen 40 jaar hebben we veel ervaring opgedaan met honden. Zo weten we dat jaarlijks 1 op de 3 honden bij de dierenarts komt voor een onvoorziene behandeling. En welke aandoeningen er veelvuldig bij honden voorkomen. Daar zijn onze pakketten ook op afgestemd.   Petplan biedt 3 verschillende pakketten voor je hond.

Klik hier voor de vergoedingen per pakket.

Heeft verzekeren nog zin?

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen jou en je huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.