skip to Main Content

Heeft verzekeren nog zin?

Lees waarom het zinvol is uw pup alsnog te verzekeren

Veel eigenaren denken dat je enkel pups kunt verzekeren. Dat is niet waar. Lees waarom het zinvol is om uw 5-jarige hond alsnog te verzekeren.

Over een paar jaar is uw hond een heuse senior. Uit onderzoek blijkt dat honden die wat ouder zijn gevoelig zijn voor leeftijdsgebonden aandoeningen. Dan kunt u uw hond niet meer optimaal verzekeren.

In tegenstelling tot uw eigen zorgverzekering, is een huisdierenverzekering een schadeverzekering en dekt enkel onvoorziene kosten. U kunt uw hond dus het beste verzekeren als deze helemaal gezond is. Dan worden er ook geen uitsluitingsclausules in uw polis opgenomen. Als uw huisdier eenmaal een bepaalde aandoening heeft, kan deze kwaal niet meer worden verzekerd.

Petplan is al meer dan 40 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van huisdieren verzekeren. In die afgelopen 40 jaar hebben we veel ervaring opgedaan met honden. Zo weten we dat jaarlijks 1 op de 3 honden bij de dierenarts komt voor een onvoorziene behandeling. En welke aandoeningen er veelvuldig bij honden voorkomen. Daar zijn onze pakketten ook op afgestemd.   Petplan biedt 3 verschillende pakketten voor uw hond.

Klik hier voor de vergoedingen per pakket.

Heeft verzekeren nog zin?
Petplan Team

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Mijn Siamese kater Fabian was een jaar oud toen hij een ongeluk kreeg waarbij hij zijn pootje op drie plaatsen brak. De operatie en nacontroles zijn voor 80% vergoed door Petplan zonder navraag achteraf bij mij. Alle lof voor Petplan. Ben blij met deze verzekeraar. Kosten van de operatie en nacontroles waren zo'n 1600 euro, waarvan een klein deel voor mijn rekening.

Petplan Kat

Goede verzekering prima ervaring. Declaratie loopt prima binnen paar dagen een duidelijk overzicht van de vergoeding en geld wordt op de rekening gestort. Echt een aanrader deze verzekering.

Petplan Hond
Ieder-huisdier-verdient-Petplan