Heeft een verzekering nog zin?

Lees waarom het zinvol is uw kat alsnog te verzekeren.

Veel eigenaren denken dat je enkel kittens kunt verzekeren. Dat is niet waar. Lees waarom het zinvol is om uw kat alsnog te verzekeren.

Uit onderzoek blijkt dat katten die wat ouder zijn gevoelig zijn voor leeftijdsgebonden aandoeningen. Dan kunt u uw kat niet meer optimaal verzekeren.

In tegenstelling tot uw eigen zorgverzekering, is een huisdierenverzekering een schadeverzekering die enkel onvoorziene kosten dekt. U kunt uw kat dus het beste verzekeren als deze helemaal gezond is. Dan worden er ook geen uitsluitingsclausules in uw polis opgenomen. Als uw huisdier eenmaal een bepaalde aandoening heeft, kan deze kwaal niet meer worden verzekerd.

Petplan is al meer dan 40 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van huisdieren verzekeren. In die afgelopen 40 jaar hebben we veel ervaring opgedaan met katten. Zo weten we dat jaarlijks 1 op de 3 katten bij de dierenarts komt voor een onvoorziene behandeling. En welke aandoeningen er veelvuldig bij katten voorkomen. Daar zijn onze pakketten ook op afgestemd.  Petplan biedt 3 verschillende pakketten voor uw kat.

Klik hier voor de vergoedingen per pakket.

Heeft een verzekering kat nog zin?

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!
Het Petplan Team

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.