skip to Main Content

Canicross: hardlopen met de hond

Een leuke sportieve uitdaging voor u en uw hond!

Toe aan een nieuwe sportieve uitdaging? En dan samen met uw hond? 

Toe aan een nieuwe sportieve uitdaging? En dan samen met uw hond? Een vrij nieuwe sport in Nederland is Canicross! Een leuke manier om actief met uw hond bezig te zijn. Hardlopen is al erg populair in Nederland. Bij canicross loopt u samen met de hond een parcours van een aantal kilometers. Lekker in de natuur, over onverharde paden. De hond zit aan u vast via een lijn en een heupgordel, zodat u uw armen vrij heeft. Steeds meer verenigingen in Nederland organiseren deze vorm van hondensport en er worden geregeld wedstrijden gehouden, waaronder zelfs een Nederlands kampioenschap!

Hardlopen met de hond

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!  
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan