skip to Main Content

Gezondheidsrisico’s hond

Wees voorbereid om de gezondheidsrisico’s die honden lopen

Ook gezonde honden kunnen ziek worden. Wees voorbereid op de gezondheidsrisico’s die honden lopen. Zo komt u niet voor onverwachte problemen te staan.

Jaarlijks komt 1 op de 3 huisdieren bij de dierenarts voor een onvoorziene behandeling. Wees voorbereid op de meest voorkomende gezondheidsrisico’s. Veelvoorkomende aandoeningen die een lange behandeltijd vergen, zijn:

Hobbels en bobbels – Infecties, cystes en tumoren kunnen hobbels en bobbels onder de huid veroorzaken. De behandeling is afhankelijk van de aard van de bobbel.

Hart – Honden hebben vaak een hartaandoening die een levenslange behandeling met medicijnen met zich mee brengt.

Huid – Vaak veroorzaken parasieten, schimmelinfecties en allergieën huidproblemen die een langdurige behandeling vergen.

Gewrichten – Artritis komt bij honden van alle leeftijden voor. Het proces kan vertraagd worden door middel van een levenslange behandeling.

Maag- en darmproblemen – Alle honden kunnen last krijgen van een darmontsteking of verstopping. Dit kan braken en/of diarree veroorzaken. Vaak herstellen honden volledig na een adequate behandeling.

Gezondheidsrisico's honden

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen u en uw huisdier graag!

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt.”

Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig.

Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.

€ 1247,- vergoed

Benji

Sam

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lieve kaartje wat ik kreeg na het overlijden van mijn lieve poes Sam.

Sam had een hele zware hartafwijking, en de artsen dachten dat ze het niet zou redden toen ik met haar als kitten bij de dierenarts kwam. Ze kreeg bij iedereen een speciaal plekje in hun hart bij de dierenkliniek want ze was zo vrolijk speels en lief!

Nu na 4,5 jaar moest ik haar toch in laten slapen, op 15 oktober jl. Ze was ineens erg achteruitgegaan en erg verzwakt. Ze heeft medicatie gekregen maar op het laatst ging het niet meer. Ze is in alle rust op mijn schoot ingeslapen en nu ligt ze in de tuin begraven bij mijn tante

€ 1040,- vergoed

Sam
Ieder-huisdier-verdient-Petplan